• Zo Zit Dat

    Het leukste weetjesblad van Nederland

Zo Zit Dat is het weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meiden van 8 t/m 13 jaar. Zo Zit Dat is een ijzersterk merk wat al 26 jaar bestaat en heeft een hoog meelees-effect binnen het gezin. Het magazine verschijnt elke 4 weken en staat bomvol waanzinnige wetenschap, slimme feiten, bijzondere beesten, uitdagende quizzen, leuke games, gekke mysteries en verbazingwekkende foto’s. Daarbij reikt Zo Zit Dat tools aan de doelgroep om de wereld te ontdekken en beter te begrijpen.

Magazine

Zo Zit Dat is het weetjesblad van Nederland voor jongens en meiden van 8 t/m 13 jaar. Het magazine daagt kinderen uit zélf te ontdekken. Door bizarre weetjes, verbazingwekkende foto’s, vette breinkrakers en puzzels en grappige strips is het tijdschrift toegankelijk voor een vrede doelgroep.  De belangrijkste redactionele pijlers zijn dieren, wetenschap, ruimte, natuur, games en strips.

Lees meer!

Online

Op ZoZitDat.nl vind je nog meer interessante verhalen, gekke weetjes, uitdagende proefjes en leuke winacties. Daarnaast is Zozitdat.nl dé plek voor scholieren om zich voor te bereiden op hun spreekbeurt. Maak gebruik van dit unieke bereik door de inzet van opvallende display uitingen en branded content oplossingen.

Lees meer!

Social

De volgers van Zo Zit Dat blijven graag op de hoogte van het laatste nieuws. Dankzij de vele reacties, likes en reposts geniet Zo Zit Dat van een zeer actief netwerk. Profiteer van deze influential positie en laat onze volgers kennismaken met jouw product.

Lees meer!

Nieuwsbrief

De Zo Zit Dat volger vertrouwt erop dat Zo Zit Dat hen altijd op de hoogte stelt van het laatste nieuws. Daarom converteert de Zo Zit Dat nieuwsbrief zo goed. De mogelijkheden zijn eindeloos dus lift mee op dit succes!

Elke vier weken verschijnt een nieuwe nieuwsbrief van Zo Zit Dat. Hierin staan de laatste Zo Zit Dat nieuwtjes, meerdere winacties en tips voor leuke uitjes en proefjes. De nieuwsbrief wordt gelezen door 33.840 kinderen én hun ouders en vormt een betrouwbare inspiratiebron.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus lift mee op dit succes!

Lees meer!

Bereik jouw doelgroep

12.437

Social

84.000

Print (kinderen van 6-12)

“Zo Zit Dat is spelenderwijs informatief en geeft de tools om de wereld te ontdekken. Niet gek dus dat wij een hoog meelees gehalte hebben! Dankzij onze sterke crossmediale inzet is Zo Zit Dat de informatiebron voor het hele gezin”

Zo Zit Dat lezers

zijn jongens en meisjes van 8 tot 13 jaar

staan aan het begin van hun ontwikkeling

willen álles weten van dieren, milieu, games en wetenschap

lezen graag strips

willen graag uitgedaagd en verbaasd worden

Meer weten?

Neem contact met ons op!