6 april 2016

Branded content en big data op NU.nl voor een impactvolle campagne

Je campagne impactvol en slim inzetten? Dat kan met branded content en big data op NU.nl. Branded content heeft een hoge vlucht genomen het afgelopen jaar. De impact en effectiviteit van branded content bij NU.nl is ontzettend groot en neemt toe door de slimme inzet van data. Bekijk de speciale branded content actie met retargeting van NU.nl met 50% korting op de normale priijs.

Ruim 2,7 miljoen unieke bezoekers per dag

NU.nl bestaat inmiddels ruim 17 jaar en is het grootste online nieuwsplatform van Nederland met meer dan 2,7 miljoen unieke bezoekers per dag op haar website en in app. NU.nl speelt hierdoor een belangrijke rol in de dagelijkse nieuwsvoorziening van veel Nederlanders. Dagelijks wordt het laatste nieuws, snel, overzichtelijk, ongekleurd en zo compleet mogelijk gepubliceerd.

Super Smarticle Deal van NU.nl

De Smarticle is een unieke en effectieve vorm van native advertising op NU.nl. Het is een gesponsord artikel met een soortgelijke look and feel als een nieuwsartikel, maar laat duidelijk je merk als afzender van de content zien. Het biedt lezers een prettige manier om content te ervaren en biedt klanten de ruimte om hun boodschap op een relevante manier aan te bieden. Hiermee bereikt je je doelgroep op een relevante en impactvolle manier.

Speciaal in april 2016 heeft NU.nl een impactvol branded content pakket samengesteld met slimme re-targeting op basis van de ingezette branded content. Het pakket bestaat uit vijf gesponseerde artikelen op de voorpagina van NU.nl. Lezers van deze content worden later middels een advertorial geretarget om de contactfrequentie te verhogen.

We helpen je graag met de inzet van dit impactvolle pakket waarbij je 50% korting krijgt op de normale prijs.

Bekijk de speciale branded content actie met retargeting van NU.nl in de factsheet.