http://media.zie.nl/e/?v=mxsztgsfbec5&ads=false&&sanoma_poster_url=http%3A%2F%2Fmedia.zie.nl%2Fm%2Fmxsztgsfbec5_m.jpg

23 mei 2014

Ciao Sicilia! Het was een zonovergoten feest op het Almeerderstrand

De 18e editie van de Libelle Zomerweek was weer een groot feest met 82.250 enthousiaste bezoekers en meer dan 300 exposanten. Terras aan het water, dobberende bootjes, Italiaanse artiesten, ruim 12.000 workshopplaatsen, heel veel shopping, modeshows, en vooral veel zon maakte Dolce & Libella compleet. Zelfs de minister president kwam een kijkje nemen!

Nog even terugblikken?

Meer dan 300 exposanten waren onderdeel van de Zomerweek. Enorm veel adverteerders hadden een passende beleving toegevoegd aan hun stand, op basis van hun merk en doelstelling(en). Ook is er gretig gebruikt gemaakt van de Libelle Zomerweekstyliste die ervoor heeft gezorgd dat het thema van de Zomerweek volledig werd doorgevoerd in de styling van de stand. Nog even terugblikken? Bekijk de video.

Tot volgend jaar!

De Libelle Zomerweek is een ideaal event om 1-op-1 in contact te komen met een grote, enthousiaste doelgroep. Participanten kunnen op verschillende manieren aanwezig zijn, afhankelijk van doelstellingen en budget. Wil je volgend jaar ook onderdeel zijn van dit fantastische feest? Dat kan door te participeren (inclusief mediapakket), sponsering van de modeshows, boodschappenbewaarservice of deelname aan de goodiebag.

Meer info: Francis Otten, francis.otten@sanoma.com.