23 maart 2016

Compleet vernieuwde zaterdagavond bij SBS6

Op 2 april gaat de nieuwe zaterdagavond van SBS6 van start met Irene Moors in haar eerste SBS6 programma De Vreemde Eend. Daarna zijn Kees Tol en Tineke Schouten te zien in het nieuwe programma Met de deur in huis.

De Vreemde Eend

In De Vreemde Eend moeten twee teams zien te achterhalen wie de vreemde eend in de bijt is. In deze komische spelshow draait het om mensenkennis, vooroordelen en inschattingsvermogen. Irene stelt elke ronde een aantal personen voor aan Gerard Joling en Jeroen van der Boom (het thuisteam) en het gastteam. Eén van die personen bezit een bijzondere eigenschap. De Vreemde Eend is een Nederlandse versie van het Britse succesprogramma Odd One In (ITV) en wordt inmiddels in acht landen uitgezonden, waaronder Duitsland, Spanje, Italië en Brazilië.

Irene Moors: “De Vreemde Eend als eerste klus bij SBS6 is voor mij een heerlijk begin. Een zaterdagavondshow met veel gezelligheid, humor, leuke bekende gasten en een gezonde strijd waarbij thuis op de bank druk kan worden mee geraden.”

De Vreemde Eend is vanaf zaterdag 2 april om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Met de deur in huis

Na De Vreemde Eens is op de vernieuwde zaterdagavond van SBS6 het programma Met de deur in huis te zien, waarin Tineke Schouten rondleidingen geeft door de huizen van de sterren. In de gedaante van verschillende typetjes laat zij het panel in de studio een huis zien, trekt ze lades open en snuffelt ze door de kledingkast. Ruben van der Meer, Patty Brard en Maik de Boer vormen het panel dat moet raden van welke bekende collega het huis is.

Het gezellige Met de deur in huis wordt gepresenteerd door Kees Tol en is
vanaf zaterdag 2 april om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Adverteren bij SBS6

Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden bij SBS6, neem dan contact op met het salesteam van SBS.