https://www.youtube.com/watch?v=v957PaRzO8w

14 juni 2016

Summertime 360° van start

Deze zomer slaan S1 en Veronica de handen ineen en lanceren dinsdag 21 juni het 360° concept Summertime met inzet van on air, online en print. Door de krachten te bundelen bereiken beide merken een grotere en bredere doelgroep, specifiek millennials van 16 t/m 36 jaar. Onder leiding van creators Niels Oosthoek (S1), Claire Simon (S1), Jantien Euwe (vlogger) en Benten Wijnen (Veronica Superguide) wordt heel Nederland afgestruind voor ultieme zomerse verhalen die worden uitgezonden op Veronica en S1.tv.

Summertime on air, online en in print

Zo start Veronica vanaf 21 juni elke werkdag om 18.00 uur met het nieuwe programma Summertime: The Bucketlist, waarin de creators elkaars bucketlist afwerken. Naast de dagelijks uitzendingen bij Veronica tv zijn elke week zomerse S1original-webseries te vinden op S1.tv, #summertime. Van Blend it tot Prank a Tourist en Awkward Moments-Summertime. Een compilatie van deze webseries is bovendien elk weekend bij Veronica tv te zien. De zendervormgeving draagt verder bij aan het zomergevoel: het viertal is terug te zien in de idents en in een imagopromo.

Het bereik van Summertime wordt verder vergroot door inzet van Veronica Magazine, Shownieuws en NU.nl. Bovendien is het Summertime-viertal in de Donald Duck te vinden en komt Piets Weer vanaf een heuse Summertime-BBQ.

Creators

Niels Oosthoek is acteur, presentator en dj en is met name bekend van het YouTube-kanaal Gierige Gasten en het online Veronica-programma Bonobos. Claire Simon is een YouTube-creator bij Social1nfluencers en maker van het kanaal TrendGloss, waarop ze onderwerpen bespreekt op het gebied van fashion en lifestyle. Presentator en acteur Benten Wijnen is onder andere bekend van het online Efteling-kanaal en was in mei al te zien bij Veronica tv in de programma’s Superguide Filmchallenge en Superguide Filmreview, die voortkwamen uit de samenwerking met Veronica Superguide. Jantien Euwe is bekend van haar gelijknamige YouTube-kanaal waar ze vlogt over lifestyle en muziek.

S1original-series

In de negendelige webserie Prank a Tourist neemt Martijn Manschot van Gierige Gasten wekelijks toeristen in de maling.

In de webserie Awkward Moments-Summertime worden de pikantste en meest hilarische situaties voorgelegd aan het Summertime-panel, bestaande uit creators: Benten, Niels, Jantien en Claire.

In de spelshow Blend It wordt het letterlijk een alles-of-niets strijd, waarbij een gevarieerd buffet van smerigheden de hoofdrol speelt. Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op door hun zomerse kennis te testen.

Interesse in het bereiken van millennials?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Sanoma | SBS voor jouw merk kan bieden voor het bereiken van millennials? Neem voor meer informatie contact op met het salesteam van SBS.

Video

Wat ging vooraf aan de samenwerking tussen Sanoma | SBS en de Summertime-creators? Bekijk de video.