4 oktober 2016

De 400 meest inspirerende vrouwen van 2016

VIVA maakte vandaag in Rotterdam bekend welke vierhonderd inspirerende vrouwen dit jaar kans maken op een VIVA400-award. Voor het Centraal Station zorgde een danser van het Scapino Ballet Rotterdam voor een betoverend startsein van de VIVA400 2016. Kirsten Steenvoort, Brandmanager VIVA onthulde vervolgens de genomineerden uit de vijf categorieën. Tot en met 4 november is het mogelijk om te stemmen via VIVA400.nl.

VIVA heeft voor de negende award uitreiking van de VIVA400 Rotterdam als stad gekozen. Op donderdagavond 17 november vindt de bekendmaking van de winnaressen uit de vijf categorieën én de publieksprijs plaats in de Laurenskerk.

Vijf categorieën

De VIVA redactie selecteerde de afgelopen twee weken uit honderden inzendingen dé vrouwen die volgens hen het afgelopen jaar anderen hebben geïnspireerd en het verschil wisten te maken. VIVA zet ook dit jaar weer 400 koplopers in de spotlights, verdeeld over de vijf categorieën; Zakenwonders, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers, Creatieven en Knappe Koppen. De winnaars worden door een gerenommeerd panel aan juryleden tijdens het juryberaad gekozen.

Publieksprijs

Nieuw dit jaar is de publieksprijs die wordt uitgereikt aan degene met de meeste online stemmen. Vanaf vandaag kan het publiek stemmen op hun favoriet.

On the Move

Het thema van de VIVA400 dit jaar is ‘On the Move’, wat perfect past bij het karakter van de 400 vrouwen. Stuk voor stuk vrouwen die continue bezig zijn het beste uit zichzelf te halen en mét succes! Weten waar ze voor staan, hoe ze dit moeten uitdragen, maar ook weten in balans te blijven. Bovendien sluit ‘On the Move’ dit jaar ook naadloos aan bij de keuze voor de dynamische stad Rotterdam.