20 februari 2012

De Catwalk Trends 2012


Marie Claire brengt dit seizoen voor het eerst, naast haar reguliere editie, een speciale catwalkeditie met alle modetrends van deze zomer bijeen. In deze speciale Marie Claire Catwalk Trends uitgave wordt de lezeres op overzichtelijke, maar fashionable wijze getrakteerd op wat deze zomer de absolute musthaves zijn. Dit is volledig in lijn met de Marie Claire Smart & Amazing campagne.
Fashion trends


De moderedactie van Marie Claire is naar alle fashion shows van Milaan, New York, Parijs en Londen afgereisd en heeft in deze speciale editie uit duizenden looks voor de lezeressen de belangrijkste, meest inspirerende en verleidelijke looks geselecteerd. Deze zijn ook allemaal alfabetisch geordend en van tekst en uitleg voorzien. Ook de mooiste accessoires, zoals schoenen, tassen en sieraden worden behandeld. May-Britt Mobach, hoofdredactrice van Marie Claire: “Het was een traktatie om deze extra editie te maken. Al het moois wat de spring/summer-mode 2012 te bieden heeft, gleed nog eens door onze vingers. Mijn piece de resistance is de exclusieve reportage met enkele topdesigners (Silvia Fendi, Jean Paul Gaultier en Frida Giannini van Gucci) die hun meest geliefde creatie tonen op hun favoriete model.”


Designers en hun topstuk


In de Marie Claire Catwalk Trends worden enkele zeer gerenommeerde modeontwerpers uitgelicht: Frida Giannini, Karl Lagerfeld en Marc Jacobs. Verder worden alle modecollecties van dit voorjaar onder de loep genomen; van Miu Miu tot Yves Saint Laurent, van Alexander McQueen tot Burberry, van van Calvin Klein tot Christian Dior en van Emilio Pucci tot Gucci. Alvast een tipje van de sluier: favoriet stuk van Jean Paul Gaultier: de leren bustierjurk en van Silvia Fendi: de Peek-a-Boo tas van python.

De Marie Claire Catwalk Trends ligt vanaf dinsdag 21 februari in de winkels.