15 oktober 2018

De Donald Duck Weken bij Bruna zijn er weer!

Bruna-klanten krijgen vanaf vandaag een Donald Duck kaartspel cadeau bij besteding van €7,50 aan Donald Duck producten. Tevens wordt een nieuwe Donald Duck productlijn gelanceerd in de winkels en op bruna.nl/donaldduck. Dit jaar is de feestelijke aanleiding de verjaardag van Duckstadinwoner Mickey Mouse. De winkels staan dan ook helemaal in het teken van de stripvrienden.

Na een succesvolle actie vorig jaar, lanceren de makers van Donald Duck Weekblad en Bruna een nieuwe samenwerking naar aanleiding van de 90ste verjaardag van Mickey. Naast de vrolijke tijdschriften, pockets en albums, bestaat de collectie onder meer uit een lunchbox, waterfles, puzzels en mokken. Van maandag 15 oktober t/m zondag 11 november krijgt iedere Bruna klant bij elke besteding van €7,50 aan Donald Duck producten het unieke kaart- of kwartetspel cadeau. Hiervoor geldt op = op. 

George Steur, CEO van Bruna, vertelt: “De Donald Duck Weken zijn een enorm succes in onze winkels. Onze klanten reageren zeer enthousiast op het assortiment dat we nu exclusief aanbieden. Niet verbazingwekkend, want Donald en zijn vrienden zijn al heel lang erg populair bij Bruna. Niet alleen hebben we de afgelopen 65 jaar miljoenen exemplaren van het vrolijke weekblad verkocht, ook ontelbaar veel Donald Duck-albums, pockets, vakantieboeken en andere uitgaven zijn bij ons over de toonbank gegaan.”

Vrolijk lezen voor iedereen
Donald Duck is al meer dan 65 jaar marktleider in het kidssegment. Daarnaast is het weekblad het grootste familie- én mannenblad. Al drie generaties beleven wekelijks de doldwaze avonturen van Donald, Katrien, oom Dagobert, Willie Wortel en alle andere Duckstadbewoners en zij bewaren daar mooie, grappige en vaak ook leerzame herinneringen aan. Met Donald Duck zijn kinderen op een vrolijke manier met taal bezig. Eerder op 6 oktober, de Dag van Dyslexie, lanceerde het weekblad een Ducklexie special voor kinderen die moeite hebben met lezen of dyslexie hebben.