5 november 2014

De feestdagen beginnen met Margriet Winter Fair 2014

Van vrijdag 14 t/m donderdag 20 november gaan de feestdagen van start op de 14de editie van Margriet Winter Fair in Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar met een nóg groter en veelzijdiger aanbod dan voorgaande jaren. Niet alleen zijn er zo’n 300 shops, ook biedt de Fair een recordaantal van 15.000 workshopplaatsen op het gebied van beauty, wellness, wonen, mode en culinair. En dat alles is te bewonderen in een feestelijk winters decor.

Margriet Winter Fair biedt een keur aan de meest uiteenlopende artiesten en auteurs. Onder anderen Ellen ten Damme, Karin Bloemen, Nick & Simon, 3JS, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Anita Witzier, Nico Dijkshoorn, Angela Groothuizen, Robert ten Brink en Daphne Deckers komen optreden, voorlezen en signeren.

Modeshow

Oók op het podium (maar liefst drie keer per dag): de spetterende modeshow, dit jaar gepresenteerd door ex-Miss Nederland Kim Kötter. En Kim komt niet alleen, want ze neemt Miss Nederland, Mister Nederland én Miss Universe mee!

Villa Margriet

En dan is er natuurlijk nog Villa Margriet, waar hoofdredacteur Leontine van den Bos, samen met alle Margriet-columnisten en de voltallige redactie, aanwezig zal zijn om de lezeressen te ontmoeten. Nieuw in Villa Margriet is de Margriet Vriendinnen Lounge, dé plek waar nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. In zeer korte tijd heeft deze vriendinnenclub al 2.000 leden op Facebook, die onderling al veel ontmoetingen en dates hebben georganiseerd door het hele land. Een succesvol initiatief in een tijd van toenemende eenzaamheid in Nederland.

Winterwoud

Uniek tijdens deze editie is het Winterwoud. Deze stand is ontstaan uit een samenwerking tussen Staatsbosbeheer en Margriet. Het sfeervolle bos is een oase van rust. Je kunt er een wandeling maken, de bomen ruiken of je laten meevoeren door de natuur.

Kortom: veel gezelligheid, spetterende optredens, sprankelende sfeer en volop kerstinspiratie in een omgetoverde jaarbeurs in Utrecht!

Meer informatie: www.margrietwinterfair.nl.