15 april 2020

De nieuwe lifestylegids over een andere mindset: Nouveau HappyFifty&more

Juist nu, omdat we in een tijd leven waarin een beetje levenservaring goed van pas komt: HappyFifty&more. Een Nouveau Special voor de grote groep die Happy Fifty, Happy Sixty of Happy Seventy is en prima in hun vel zit.

In korte tijd is alles anders geworden. Dat vraagt om aanpassingsvermogen, flexibiliteit en genoeg ervaring met leuke en minder leuke dingen om het ‘nieuwe normaal’ in het juiste perspectief te kunnen plaatsen. Vijftigers, zestigers, zeventigers geven daarbij de richting omdat ze als geen ander in staat zijn de grote lijnen te zien. ‘Keep calm and carry on’ is deze lichting op het lijf geschreven.

In Nouveau HappyFifty&more vertelt coverlady Daphne Deckers (51) hoe ze naar de wereld kijkt, “Ik wil benadrukken hoe belangrijk het is dat je open blijft staan voor nieuwe inzichten en ervaringen. Dat je altijd de beginners-mind moet houden en eerste keren voor jezelf moet blíjven creëren, is mijn overtuiging. Doe iets wat je eerder niet durfde. Je weet misschien veel, maar nooit álles. Dus moet je nieuwsgierig blijven en altijd open blijven staan voor de dingen die er nog te ontdekken zijn.”

Tommy Wieringa schreef in de zelfverkozen afzondering van zijn schrijvershuisje voor deze special een uitgebreide column met ‘ouder worden’ als inspiratie.  Astrid Joosten (62) vertelt in dat ze zich nu intelligenter voelt dan twintig jaar geleden, mode-ontwerpster Puck Kemmink (79) hoe je altijd weer iets nieuws kunt beginnen en geeft schrijfster    Marion Pauw de handvatten om het ook na deze tijd nooit meer druk te hebben.

Verder vind je in HappyFifty&more BN’ers die dit jaar 50, 60 of 70 jaar worden zoals Floortje Dessing, Leontien van Moorsel, Lenny Kuhr, Karin Bloemen en Ruth Jacott. Iedereen met dezelfde krachtige boodschap: leef in het nu, meander mee met wat op je pad komt en blijf vragen stellen. Blijf vragen stellen over hoe je je relatie een onderhoudsbeurt geeft, hoe je kalm kunt blijven in de coronacrisis, hoe je fysiek én mentaal sterk blijft en naar hoe het nu écht zit met hormoontherapie. Want Nouveau HappyFifty&more is boven alles nieuwsgierig.

Dit allemaal en nog veel meer, op maat gesneden voor al die stijlvolle vrouwen die weten dat het leven je elk moment kan verrassen. Zoals Daphne zou zeggen: met gevoel voor de tijdgeest en voor humor, met een koel hoofd en een warm hart.

Nouveau HappyFifty&more is een special van Nouveau en ligt vanaf 14 april in de winkel voor € 7,99.