14 oktober 2015

De nieuwe website van Margriet is live

Margriet.nl is vernieuwd. Voor de totstandkoming ervan zijn alle krachten gebundeld: het online team, print (hoofdredactie, vormgeving), IT én de gebruikers werkten mee. Dat heeft geresulteerd in niet alleen een nieuw design en logo, maar ook in nieuwe functionaliteiten. We lichten er een paar toe.

Margriet.nl is responsive

Margriet.nl is nu volledig responsive, video’s hebben op de homepage meer aandacht gekregen en binnenkort wordt de gebruiker nóg beter bediend met persoonlijke en relevante content, te beginnen met een gepersonaliseerde promoheader. Gebruikers zien content op basis van de door hen aangevinkte interesses.

Betere advertentiemogelijkheden op Margriet.nl

Margriet.nl heeft meer en betere advertentiemogelijkheden: het bannergrid is gelijk aan dat van NU.nl en er is een productfeed toegevoegd. Die kan er onder andere voor zorgen dat (vergelijkbare) items uit het blad direct via Margriet.nl kunnen worden aangeschaft, zoals deze winterjassen. De toegevoegde rechterzijbalk geeft ook meer inhoudelijke én commerciële mogelijkheden.

Niet alles is nieuw; gebruikers kunnen nog steeds op de site terecht voor wekelijkse winacties, hun dagelijkse horoscoop en voor heel veel content, geschreven door het onlineteam. Alles voor een ‘happy & healthy’ leven.

Momenteel worden nog wat puntjes op de i gezet, maar neem vooral een kijkje op www.margriet.nl. Alle feedback is welkom. En als je daar dan toch bent, stuur eens een (online)kaartje. Ook nieuw!

Adverteren op Margriet.nl

Wil je ook in contact komen met de 600.000 vrouwen die margriet.nl maandelijks bereikt?
Contact sales: Corine.Schumacher@sanoma.com
Contact website: Susanne.Eertink@sanoma.com