28 augustus 2014

‘De positionering en doelgroep van het Libelle Beach Café sluit goed aan’

Weer een unieke merkextentie zoals we dat van Libelle gewend zijn. Vanaf woensdag 17 september staat in Haarlem het Libelle Beach Café: een pop-up warenhuis met een uniek belevingsconcept.

Dit is niet zomaar een winkel, Libelle Beachcafé is een belevenis

De producten worden uit de verpakking gehaald en de bezoeker kan kijken, voelen en ruiken. Onder het motto: beleef wat je koopt! In de winkel is een speciaal door de redactie samengestelde collectie van onder andere kleding, schoenen, sieraden, beautyproducten en boeken te koop. Daarnaast is er een café, een yoghurtbar en er is een dagelijkse programmering  met workshops, demonstraties, lezingen en meer. Dit alles in de sfeer een beachcafé, omdat wat Libelle betreft de zomer niet lang genoeg kan duren.

Zes enthousiaste partners

Libelle is trots dat ze samen met haar partners dit vernieuwende initiatief heeft opgestart. De Zuivelmakers, Lucardi, Intel, La Ligna, Dolcis en The Body Shop  werken allen met veel enthousiasme mee. De producten van deze partners worden op een verrassende manier gepresenteerd en samengebracht.

“Een must voor iedere pop-up store is beleving. Dat is precies wat The Body Shop wil meegeven aan iedereen die het verhaal achter onze Community Fair Trade-producten graag wil weten. Een bruisende, feel good omgeving waarin voelen, ruiken en ervaren een blijvende indruk achterlaat”, aldus Nancy Bommel, PR & External Communications Manager van The Body Shop.  Ook Mariska Lekkerkerker, director van De Zuivelmakers, kijkt uit naar de start van Libelle Beach Café. “Voor De Zuivelmakers is het Libelle Beach Café een mooi platform om ons innovatieve concept van verse yoghurt uit de tap te presenteren aan het Libelle publiek. De positionering en doelgroep van het Beach Café sluit goed aan bij het verhaal van de (h)eerlijke zuivel van De Zuivelmakers”.

Ervaar het zelf!

Wil je ook een kijkje nemen in Libelle Beach Café? Neem dan contact op met je accountmanager.

Kijk voor meer informatie op libellebeachcafe.nl voor de openingstijden. Libelle Beach Café, Zijlstraat 76 in Haarlem, is open van 17 september t/m 11 oktober 2014.

Libelle Beach Café