24 februari 2012

De Tina-dag worden er twee: Tina-dag XL

Mega-succes was het meidenevent vorig jaar. Daarom dit jaar: niet een, maar twee Tina-dagen! Tina-dag XL: op 22 en 23 september. En het is extra feest. Want Tina tijdschrift bestaat 45 jaar.

Na een succesvolle en met ruim 12.000 bezoekers compleet uitverkochte Tina-dag in 2011 wordt de Tina-dag in 2012 uitgebreid naar twee dagen, Tina-dag XL. Tina-dag XL vindt plaats op 22 & 23 september op Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Met een extra feestelijk roze randje, want Tina tijdschrift viert haar 45ste verjaardag.

Spontane meiden
Op de Tina-dag tref je de echte Tina-meiden aan: spontane meiden tussen 7 en 14 jaar oud, ze zijn vrolijk en vooral nieuwsgierig. Ze shoppen graag, experimenteren met make-up, lezen strips en boeken, zwijmelen weg bij hun pop- en tv-idolen en willen van alles weten. Tina past perfect in hun wereld. Al 45 jaar een sterk merk; herkenbaar, betrouwbaar en vrolijk.

Heel veel shoppen
De Tina-meiden komen naar de Tina-dag voor de artiesten, activiteiten, cadeaus, attracties, gezelligheid en natuurlijk om heel veel te shoppen. Minstens 12.000 meiden die op het punt staan zelf de wereld te ontdekken, merkbewust te worden, steeds meer eigen keuzes gaan maken en overal in geinteresseerd zijn. Een uniek event. 1-op1 contact met duizenden nieuwsgierige meiden. En er zijn diverse mogelijkheden om eraan deel te nemen.

Een mooie 9
De Tina-dag 2011 werd door de bezoekers gemiddeld gewaardeerd met een 9. De meiden hebben gemiddeld 6,9 uur doorgebracht en 18,53 besteed op de Tina-dag (een stijging van ruim 20% t.o.v. 2010). De meeste meiden bezoeken de Tina-dag met hun vriendinnen. De helft van de bezoekers is abonnee van Tina.

Meer info: bij je accountmanager of neem contact op met Leonore Tilleman, 088 556 4741, leonore.tilleman@sanoma.com .