5 april 2012

De tuin van nijntje app nu ook op de iPhone

Nijntje heeft een eigen tuin, help jij mee? Harken, zaadjes zaaien en ook water geven. Kijk de plantjes komen tevoorschijn. Tijd om te oogsten. En dan… smullen maar! Luister naar het verhaal en je weet precies wat je moet doen.

De tuin van nijntje is een speelse en educatieve iPhone app, die Sanoma Media in samenwerking met Mercis b.v. speciaal heeft ontwikkeld voor peuters en kleuters. Het interactieve verhaal is gebaseerd op het klassieke verhaal van Dick Bruna. De allerkleinsten kunnen heerlijk luisteren en kijken, terwijl de grotere kindjes actief mee kunnen doen met het verhaal en het spelletje. Het interactieve verhaal is gebaseerd op het klassieke verhaal van Dick Bruna. Het verhaal is zowel in het Nederlands als in het Engels te beluisteren. Kinderen kunnen hun eerste woordjes Engels leren en ook nog spelletjes spelen, zoals puzzelen met groente en fruit.

Van iPad naar iPhone
Op 22 februari 2012 zette nijntje haar stappen op de iPad. Succesvol want een dag na lancering al stond de app met stip op 1 op de lijst van meest gedownloade betaalde apps. Zes weken later is de tuin van nijntje ook beschikbaar voor de iPhone.

Ontdek zelf de tuin van nijntje iPhone app via de iTunes_appstore , de app kost
1,59.
De nijntje app voor de iPad is ook verkrijgbaar via de iTunes_appstore en kost 3,99.