12 december 2013

De ultieme test voor je product: de consument

April dit jaar is hettestpanel.nl gelanceerd. De verzamelplek van alle testpanels. En het is nu al een succes. Voor 2014 is de ambitie: 100.000 leden! Wat heeft hettestpanel.nl jou te bieden?

In negen maanden tijd telt de database maar liefst 35.000 leden die graag hun mening willen geven. Meer dan 50 producten zijn inmiddels succesvol getest, variërend van Optimel Yoghurtdrink tot aan een standkachel voor in de auto. Met gemiddeld 5.000 aanmeldingen per testpanel en 80% respons op geteste producten laat hettestpanel.nl zien dat het consumenten kan aanzetten tot actie.

Groot engagement

Consumenten hoeven zich nu nog maar op één platform in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de testpanels en onderzoeken die namens de titels van Sanoma gehouden worden. De consument geeft zelf aan wat zijn of haar interessegebieden zijn en met welke titel binnen Sanoma men een klik heeft. De bereidwilligheid en het engagement is groot. Voor iedere Sanoma titel kan een testpanel worden ingezet.

2014 belooft een mooi jaar te worden met de ambitie om te groeien naar 100.000 leden waarmee iedere gewenste doelgroep bereikt en om hun mening gevraagd kan worden. Adverteerders kunnen een testpanel aangaan in samenwerking met een Sanomamerk en op deze manier meeliften op het succes van dat merk. Daarnaast kan de adverteerder ook kiezen voor een whitelabel versie: hierbij wordt er op doelgroep gesegmenteerd.

Product of dienst laten testen op hettestpanel?

Heb je een product of dienst die je wilt laten testen óf wil je graag weten hoe je doelgroep over een specifiek onderwerp denkt? Vraag je accountmanager naar de mogelijkheden of neem contact op met Marlies de Vreugd, 06 3061 8804.