21 september 2016

De vtwonen cadeaukaart: het perfecte eindejaarsgeschenk

De vtwonen cadeaukaart is de leukste cadeaukaart om te geven en te krijgen, origineel én persoonlijk. Dus geen flesje rood, maar een design wijnkoeler. Geen paté of zalm, maar een mooie schaal. En geen standaard kerstpakket, maar zo’n leuke lichtbox met letters.

Geef je je collega’s en relaties een vtwonen cadeaukaart, dan geef je de keuze uit ruim 30.000 stijlvolle items van meer dan 400 (toonaangevende) woonmerken.

Specificaties vtwonen cadeaukaart

  • zelf te bepalen bedrag tussen €5 en €150
  • zowel fysiek als digitaal leverbaar, personaliseren is mogelijk
  • te besteden op www.vtwonen.nl 
  • geldigheid van 2 jaar
  • het tegoed kan in delen besteed worden
  • voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • keuze uit ruim 30.000 producten van meer dan 400 toonaangevende merken

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of bestel hem via www.vtwonen.nl/zakelijk.

Luister hier de commercial.

vtwonen.nl

De website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland, www.vtwonen.nl, is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Samengesteld door de smaakmakers van vtwonen. vtwonen.nl maakt wonen leuk voor iedereen. Wie op zoek is naar meubels en woonaccessoires kan in de uitgebreide shop vtwonen shop terecht; een online woonwinkel met maar liefst 30.000 woonproducten waaronder meubels, accessoires en verlichting van woonmerken als Zuiver, Brabantia, iittala, House Doctor, Le Creuset en uiteraard vtwonen zelf. Ook biedt vtwonen.nl inspiratie voor elke ruimte in huis. Filter op stijl, ruimte en persoonlijke smaak en laat je inspireren door prachtige beelden. Mix en match en maak jouw huis een thuis dat bij je past.