18 december 2019

Deelnemen met je merk of product aan de Libelle Zomerweek

Inschrijving 2020 gestart

Van 14 t/m 20 mei barst het allerleukste feest van het jaar los: de Libelle Zomerweek! Ruim 82.000 vrouwen uit het hele land reizen af naar het Almeerderstrand om te shoppen, nieuwe producten te proeven en te proberen, modeshows bij te wonen en inspirerende workshops te volgen. Of het nu gaat om verkoop, beleving, feedback of iets anders: op dit event kom je in een sfeervolle omgeving in contact met leuke vrouwen die samen hun tassen vol shoppen tijdens een gezellig dagje uit.

Dit maakt de Zomerweek uniek
Op de Zomerweek beleven de bezoekers een dagje ‘live’ Libelle. Libelle bereikt per maand meer dan 4,3 miljoen vrouwen en ook de Zomerweek is al jarenlang zeer succesvol. De bezoekers, vrouwen van drie generaties geven er gemiddeld € 88,- per dag uit, exclusief entree-, horeca- en reiskosten. Door aanwezigheid in het hart van de doelgroep verhoog je niet alleen je naamsbekendheid, maar zullen bezoekers je product of dienst uitproberen, zien en kopen. Elk jaar heeft de Zomerweek een thema dat wordt doorgevoerd in de kleinste details. Dit jaar halen we Azië dichterbij met het thema ‘Oriental Garden’, waarbij we een inspirerende dosis verwondering naar het Almeerderstrand brengen.

Deelnemen aan de Zomerweek
Deelnemen aan de Zomerweek kan met een stand of tent, maar er kan ook een pakket op maat worden samengesteld. Er zijn verschillende specials en sponsormogelijkheden, en ook de inzet van media is mogelijk. Het salesteam van de Libelle Zomerweek helpt graag bij het samenstellen van een pakket dat precies bij je doelstellingen past.

De inschrijving voor de Libelle Zomerweek 2020 is inmiddels gestart. Mis het niet en zorg dat je met je merk of product aanwezig bent tijdens de komende editie van dit unieke buitenevenement. De afgelopen edities waren succesvol, nagenoeg uitverkocht en de feedback van deelnemende exposanten zeer positief.

Wil je meer weten? Bezoek de website of mail naar info@libellezomerweek.nl