6 november 2017

Den Bosch verwelkomt vernieuwde Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair is het eerste grote evenement in de totaal vernieuwde Brabanthallen ’s- Hertogenbosch. Op vrijdag 17 november openen daar de deuren voor het grootste winterfeest van Nederland. Hoofdredacteur Leontine van den Bos opent samen met de kersverse burgemeester Jack Mikkers van ’s-Hertogenbosch om 13.00 uur op feestelijke wijze Margriet Winter Fair. 

Er zijn dit jaar meer dan 130 optredens. Zo komen topartiesten als VanVelzen, Diggy Dex, Roxeanne Hazes en Nick & Simon optreden. Ook zijn er previews van diverse musical- en theatervoorstellingen. Nieuw dit jaar zijn de theatercolleges, over bijvoorbeeld klassieke muziek en de kracht van zingen. Diverse auteurs, onder wie Esther Verhoef, Frits Spits en Saskia Noort, komen langs om te praten over hun boeken (en om die te signeren uiteraard!). Ook zijn er ruim 12.000 plaatsen voor creatieve workshops en workshops op het gebied van beauty en happy & healthy, waaraan bezoekers gratis kunnen deelnemen. Natuurlijk ontbreken ook spetterende modeshows niet en kan er ruimschoots worden geshopt. Omroep Brabant zal dagelijks live haar tv-programma Brabants Bont uitzenden vanaf Margriet Winter Fair, met presentatoren Koen en Arianne.

Gastvrij onthaal in ‘s-Hertogenbosch

De nieuwe locatie biedt Margriet Winter Fair de mogelijkheid om het feest nog grootser op te zetten dan voorheen; er zijn nu nog meer vierkante meters beschikbaar. Bovendien zorgt de totaal vernieuwde centrale entree met bijzondere lichtinval ervoor dat je meteen in de feestelijke wereld van Margriet Winter Fair stapt. Dankzij een uitgekiende looproute hoeven bezoekers niets te missen van het enorme aanbod.

De feestdagen beginnen!

Margriet Winter Fair vindt voor de 17e keer plaats van vrijdag 17 november tot en met donderdag 23 november in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch van 10.00 uur – 18.00 uur. Voor kaartverkoop en meer informatie: margrietwinterfair.nl.