27 oktober 2016

Dennis Weening host de VIVA400

Vandaag is bekend gemaakt dat presentator Dennis Weening de VIVA400 award uitreiking op donderdag 17 november host in de Rotterdamse Laurenskerk. Tijdens deze avond is het aan juryleden Giovanca, Barbara Barend, Nynke de Jong, Gemma Broekhuis en Myrthe Hilkens de taak om de winnaressen per categorie bekend te maken.  VIVA Brand Manager Kirsten Steenvoort reikt later op de avond de publieksprijs uit.

Voor de negende keer maakt VIVA tijdens de award uitreiking bekend wie de

VIVA400-winnaressen uit de vijf categorieën én de publieksprijs zijn.

Vijf juryleden

De juryleden van de negende editie van de VIVA400 uitreiking hebben ieder een eigen categorie toebedeeld gekregen. Zangeres en ambassadeur van Plan Nederland Giovanca beoordeelt de categorie Wereldverbeteraars, Milestone™ Cards oprichter Gemma Broekhuis verdiept zich in de Zakenwonders kandidaten, sportjournaliste en presentatrice Barbara Barend de Krachtpatsers selectie, journaliste Nynke de Jong kijkt naar het aanbod Creatieven en journalist en voormalig Tweede Kamerlid Myrthe Hilkens buicht zich over de selectie Knappe Koppen. Tijdens het juryberaad van de juryleden en de VIVAredactie worden de winnaressen in de vijf categorieën gekozen. Zij zullen de prijs 17 november uit handen van de juryleden in ontvangst nemen.

Publieksprijs

Kirsten Steenvoort, Brand Manager van VIVA reikt dit jaar voor het eerst de publieksprijs uit aan VIVA400 genomineerde met de meeste online stemmen.
Het publiek kan nog tot en met 4 november via http://www.viva.nl/viva400-2016/ stemmen op hun favoriet.