11 februari 2016

Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie vanavond van start bij SBS6

Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In het SBS tv-programma Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van Wildlands Adventure Zoo Emmen gevolgd.

Kaarten winnen

In het kader van de eerste uitzending geeft SBS6 5 x 2 kaarten weg aan de abonnees van de Business Update nieuwsbrief van Sanoma | SBS. Winnen? Mail dan voor 18 februari 2016 naar communicatiesbs@sbs.nl o.v.v. Winactie Business Update Dierenpark Emmen.

Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie

In de achtdelige realityserie Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie is te zien hoe groot de impact is van deze enorme expeditie op mens en dier. Maar liefst 22 hectare Nederlands landschap moet worden omgetoverd tot een nieuwe wereld waar dieren en thematisering hand-in-hand gaan. Duizenden exotische planten staan op het punt om geïmporteerd te worden uit Latijns-Amerika voor de grootste overdekte jungle van de wereld. Attracties worden aangekocht en tegelijkertijd worden 7.000 dieren klaargestoomd voor de allergrootste verhuizing van Nederland. Dat de bouw van het meest spectaculaire avonturenpark in Europa een aanzienlijke klus is, bewijst deze serie. Van de verhuizing van de dieren die tot in de puntjes geregeld is tot de bepaling van de indeling van het nieuwe park, de daadwerkelijke bouw en de race tegen de klok. Zal WILDLANDS op tijd zijn voor de geplande opening eind maart?

Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie is vanaf 11 februari elke donderdagavond om 23.30 uur te zien bij SBS6.

Adverteren bij SBS6

Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden bij SBS6, neem dan contact op met het salesteam van SBS.