23 april 2020

Do en Kek Mama geven live-streamconcert op Moederdag

Om alle (groot)moeders in deze uitzonderlijke tijden een hart onder de riem te steken, geeft zangeres Do in samenwerking met Kek Mama, Albelli en organisator Friends of the Brands, een gratis concert op Moederdag. Tijdens dit unieke concert brengt Do haar nieuwe single DEEL VAN JOU ten gehore, dat ze speciaal schreef voor Moederdag.

Vanwege het coronavirus kunnen komende Moederdag waarschijnlijk veel mensen niet bij hun moeder zijn, of gezellig met de hele familie bij elkaar komen, zoals we gewend zijn. Om toch een gevoel van saamhorigheid te creëren, geeft Do via een livestream op het Instagram-account van Kek Mama een prachtig concert vanuit Grand Hotel Krasnapolsky, waarin ze het nieuwe nummer én haar bekende hits, ten gehore brengt. Deze livestream is voor iedereen gratis te volgen op zondag 10 mei van 11.00 tot 12.00 uur.

Zorg en liefde
“De fysieke afstand die we nu verplicht moeten houden, geeft een nieuwe impuls aan je naasten liefhebben”, aldus Do. “Het cliché is waar: je weet niet wat je mist tot het er niet is… Het leven is kwetsbaarder, we voelen meer dan ooit de behoefte om onze geliefden onze waardering te tonen. De moeder staat symbool voor zorg en liefde. Moeder natuur, moeder aarde, en alle moeders op de wereld. Het zou toch geweldig zijn als we met heel Nederland aan het ontbijt gelijktijdig genieten van een Moederdagconcert?”

Unieke kans
Do biedt fans die een mooie boodschap willen overbrengen aan een dierbare, een unieke kans. Zij kunnen een filmpje van maximaal 15 seconden insturen waarin zij hun boodschap vertellen. Dit filmpje kunnen ze sturen naar @thisisdo of @kekmamamagazine op Instagram. En wie weet verrast Do hun geliefde tijdens het Moederdagconcert!

Moederdagpakket
Voor wie zijn of haar (groot)moeder extra wil verrassen op deze dag, biedt Friends of the Brands een exclusief Moederdagpakket aan. Het pakket bestaat uit o.a. heerlijke verwenproducten, verse bloemen, diverse versnaperingen en een goedgevulde goodiebag. Het Moederdagpakket is hier verkrijgbaar voor €39,95.

Het Moederdagconcert is een samenwerking van Do, Kek Mama, Albelli en organisator Friends of the Brands. Het concert vindt plaats op zondag 10 mei om 11.00 uur, op Instagram: @kekmamamagazine @thisisdo en @albelli_nl.

               

Over Do
Zangeres Do brak in 2001 door met haar internationale hit Heaven. Ze verwierf verdere bekendheid met singles Angel By My Side, Voorbij (duet met Marco Borsato) en Hij gelooft in mij. Do nam deel aan verschillende tv-programma’s als Expeditie Robinson, De Beste Zangers van Nederland & The Passion. Ze was als presentatrice te zien in o.a. Lekker Nederlands met vaste teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven en Nick & Simon en The Next Popstar. Haar meest recente werk is Momentum, haar eerste officiële Nederlandstalige album. Zingen in haar moerstaal beviel erg goed, dus een nieuwe plaat is in de maak en zal in de loop van dit jaar verschijnen op haar eigen label. Reeds uitgebracht zijn: Drie Kleine Kleutertjes & een Dappere Dodo (kinder-cd) en Bubbles & Bells (Christmas Classics).

Over Kek Mama
Kek Mama is hét 360° lifestylemerk voor moeders met kinderen tussen 0 en 12 jaar. Het magazine is de #1 glossy voor moeders, verschijnt 16x per jaar en biedt drukke moeders een heerlijk moment voor zichzelf: met eerlijke verhalen, openhartige interviews, herkenbare columns en fijne lifestyletips. Daarnaast zijn er de website KekMama.nl, het online videokanaal Kek Mama TV, de Kek Mama Podcast, de nieuwsbrief én de social media-accounts. Kek Mama heeft een bereik van 635.700 (NOM Mediamerken 2019-IV). KekMama.nl trekt maandelijks ruim 1 miljoen unieke bezoekers en is verkozen tot Populairste Lifestyle Website van 2019.

Over Friends of the Brands
Friends of the Brands koppelt merken aan topinfluencers in Europa: celebrities, bloggers, YouTubers, journalisten, DJ’s, topsporters en bekende ondernemers. De nadruk ligt op beauty, lifestyle, fashion, travel & gadgets. Het bedrijf werkt met bekende multinationals tot start-ups met ambitieuze groeiplannen, van MGA Entertainment tot Collistar, Kabaz en Aruba. Het connecting-bureau organiseert tailormade brand experiences, waarmee merken hun bedrijfsdoelstellingen kunnen realiseren op het gebied van online marketing & branding. Bovendien verzorgen zij creatieve content voor de social media van hun klanten. Daarnaast heeft Friends of the Brands een aantal succesvolle eigen event-formats: The Gift Suite, Like My Brand, The White Dinner en The Gentlemen’s Club. Het bedrijf is actief in Nederland, België, Duitsland en Dubai.

Over Albelli
Albelli is specialist in fotoboeken, wanddecoratie, kaarten, fotoafdrukken, mokken en kalenders. In de afgelopen 15 jaar is albelli uitgegroeid tot marktleider in fotoproducten met meer dan 2,5 miljoen klanten. De missie van Albelli is om mensen te inspireren om momenten in het leven te herbeleven en te delen met prachtige gepersonaliseerde fotoproducten. Met altijd en overal de beste gebruikerservaring: op je computer, tablet of telefoon. Het maken van fotoboeken kan op verschillende manieren bij Albelli: van een uniek en persoonlijk boek, dat je met de uitgebreide fotoboekprogramma’s maakt, tot de Smart Assistant, die zelf eerst je beste foto’s kiest. Ook kun je kiezen voor een van de vele themaboeken: vooraf ontworpen fotoboeken, waaraan je alleen je eigen foto’s en eventueel tekst hoeft toe te voegen. De mooiste foto’s kun je daarna verwerken in een kalender, wanddecoratie, kaarten… de mogelijkheden zijn eindeloos