3 juni 2015

Doe mee aan de Ouders van Nu Consumenten Award 2015

Jaarlijks worden er in Nederland heel veel nieuwe baby-producten geïntroduceerd. Maar het nieuwste product is niet per definitie het beste product. Daarom introduceert Ouders van Nu een Consumenten Award voor de beste producten voor jonge ouders. De awards worden op  10 september 2015 tijdens de Kind + Jugend beurs in Keulen uitgereikt en de winnaars van de 5 categorieën worden op het crossmediaal platform van Ouders van Nu bekendgemaakt aan het publiek.

Consumenten Award uitgereikt tijdens Kind + Jugend beurs

Vorig jaar werd voor het eerst een Consumenten Award uitgereikt tijdens de Kind + Jugend beurs. Toen kon er alleen gestemd worden door Duitse consumenten. Omdat cultuurverschillen echter een grote rol spelen bij de voorkeur van consumenten, heeft de organisatie van de beurs de grootste parentingmerken uit 10 verschillende landen benaderd om het beste babyproduct te kiezen. Voor Nederland is Ouders van Nu geselecteerd als partner. En dus worden op 10 september 2015 niet alleen de beste babyproducten van Duitsland, maar ook van bijvoorbeeld Rusland, Spanje, Italië, Zwitserland Brazilië en Nederland bekend gemaakt.

Zend je producten in. Deelname is gratis

In augustus kunnen alle ouders van Nederland op www.oudersvannu.nl/consumentenaward stemmen op de beste producten in 5 categorieën. Hiervoor zal de redactie van Ouders van Nu in elke categorie 5 producten nomineren.  B2B-relaties van Sanoma wordt de kans geboden de beste producten in te zenden. Deelname is gratis en kan digitaal op www.oudersvannu.nl/consumentenaward. Er kunnen maximaal 3 producten per categorie worden ingezonden. Een product kan eventueel voor meerdere categorieën worden aangemeld.

Dit zijn categorieën waarin gestemd kan worden:

 1. Erop uit met je kind
  Alles wat je nodig hebt om met goed gevoel met je baby of dreumes op stap te gaan. Denk hierbij aan autostoeltjes, babydragers, campingbedjes, luier tassen, kinderwagens en buggy’s.
 2. Wonen met kinderen
  In deze categorie vind je meubels die in bijna geen enkel huis met baby‘s ontbreken zoals boxen, bedjes, badjes, traphekjes en kinderstoelen
  3. Spel(en) en ontwikkeling.
 3. Alles waarmee je baby en dreumes gestimuleerd wordt in de ontwikkeling, zoals loopkarretjes, speelkleden, blokken en puzzels
  4. Praktisch voor elke dag.
 4. Producten die het leven van moeders iedere dag fijner en makkelijker maken. Denk aan flessenwarmers, foodprocessors, kolfapparaten.
 5. Mooi merk
  Welk merk heeft het mooiste design? Denk aan meubels, kleding, textiel, flessen, badsets etc.

Inzenden kan tot en met 19 juni

Deelname kan alleen met producten die minimaal 6 maanden geleden geïntroduceerd zijn op de Nederlandse markt. Inzenden kan tot en met 19 juni 2015. De genomineerden ontvangen eind juni bericht per e-mail en worden bekend gemaakt op www.oudersvannu.nl/consumentenaward.

Voor meer informatie mail naar b2bmarketing.nl@sanoma.com.