30 januari 2014

Dolce & Libelle: ontmoet 80.000 vrouwen

Waar bereik je nu in een week tijd ruim 80.000 vrouwen?! Vrouwen die enthousiast en vrolijk zijn. De Libelle Zomerweek is dé plek om omzet te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en je product of dienst onder de aandacht te brengen.

De Libelle Zomerweek is dit jaar van 12 t/m 18 mei op het Almeerderstrand. Je kunt je nu al inschrijven voor deelname via de Libelle Zomerweek exposantensite.

Het thema dit jaar: Dolce & Libella

De Libelle Zomerweek straalt dit jaar de warmte uit van een zwoele zomernamiddag op Sicilië. Voeten in het zand onder een gestreepte parasol met rieten strandtassen waar de verrukkelijkste olijven uit tevoorschijn komen… En daarna lekker aanschuiven aan lange tafels waar heerlijke Italiaanse gerechten worden geserveerd. Het Libelle Zomerweekterrein wordt ondergedompeld in een warm Italiaans bad waar het leven goed is. Laat je ook inspireren!

Extra impuls?

Wil je een extra impuls geven aan je deelname? Overweeg dan onze speciaal geprijsde mediapakketten. Met deze 360 graden-aanpak krijg je, naast deelname met vierkante meters, aandacht in Libelle en onze online kanalen voorafgaand aan het evenement. Bekijk het overzicht van onze mediapakketten.

Naast een stand bieden we tal van mogelijkheden om je product of dienst onder de aandacht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan deelname aan de sampletas, waarbij je 100% van de bezoekers bereikt, het geven van een workshop of het afnemen van een of meer passages in onze spectaculaire modeshow in de hoofdtent. Bekijk alle mogelijkheden.

Vragen of meer info over Libelle Zomerweek 2014?

Neem contact op met Francis Otten, 088 – 556 41 31 of Lonneke Zuure, 088 – 556 46 79.