30 mei 2012

Donald Duck loopt Avond4daagse

Maandag 4 juni geeft presentator Jochem van Gelder om 18.15 uur in Loenen aan de Vecht het startsein van de landelijke Avond4daagse. Hij doet dat met een bijzondere warming-up en de lancering van een unieke Donald Duck Avond4daagse uitgave!

Deze en komende weken lopen meer dan 300.000 kinderen de Avond4daagse op zon 300 plekken in Nederland. In de feestelijke Week van de Avond4daagse van 4 tot en met 8 juni vinden de meeste Avond4daagsen tegelijk plaats. Dit jaar is Donald Duck Weekblad een van de (media)partners van de Avond4daagse in verband met het 60-jarig jubileum van het vrolijke weekblad.


170.000 rugzakjes


Donald Duck Weekblad wil graag op een leuke manier aandacht geven aan bewegen – en wandelen in het bijzonder. Tijdens de Week van de Avond4daagse zullen maar liefst 170.000 rugzakjes van partner Hansaplast daarom gevuld zijn met een speciale uitgave van Donald Duck Weekblad die helemaal in het teken staat van het wandelevenement.


Lesje voor Donald


We kennen Donald Duck een beetje. In het verhaal zien we hem meelopen, omdat de organisatie een wedstrijd met prijzen aan het wandelevenement koppelt. En natuurlijk haalt hij onderweg allemaal streken uit om die prijzen te bemachtigen. Zo is ie gewoon, weet Arno van Gemert, marketingmanager KNBLO-NL. Maar uiteindelijk leert Donald zijn lesje… Deze speciale editie is mede tot stand gekomen dankzij Aviko, al vijf jaar trouw partner van de Avond4daagse.