11 september 2014

In één dag alles over online strategie voor de Nederlandse woonbranche

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseren Emerce en Sanoma het belangrijkste evenement over online strategie voor de Nederlandse woonbranche: eHome & Deco. Dit evenement vindt plaats in de RAI op donderdag 2 oktober. Relaties van Sanoma ontvangen honderd euro korting op eHome & Deco.

Meer dan 200 professionals verantwoordelijk voor e-commerce van onder andere woon- en interieurwinkels, bouwmarkten, tuincentra, merken, groothandels, keukenzaken, badkamerspecialisten, webshops komen samen op eHome & Deco 2014. Laat je inspireren door sprekers als IKEA, Bol.com en vtwonen over (hun) online strategie. Door de combinatie met de Woonbeurs 2014 is eHome & Deco ook dé ideale netwerkgelegenheid voor professionals in de branche.

Programma eHome & Deco

eHome & Deco gaat in op actuele onderwerpen, concrete probleemgebieden en kansen binnen de online woonbranche. Vragen die tijdens deze dag behandeld worden zijn:

  • Kansen in e-commerce: hoe combineer ik succesvol een webshop met mijn fysieke winkels?
  • Hoe creëer ik de juiste customer experience over alle kanalen heen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat potentiële klanten niet alleen ter inspiratie mijn website bezoeken, maar ook daadwerkelijk producten kopen (converteren)?
  • Hoe zet ik content en social media optimaal in om online een loyale groep fans te creëren?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik op de juiste momenten in de customer journey met mijn klanten in contact ben?

Het programma loopt vanaf 9.30 tot 17.30 uur. Bekijk het programma van eHome & Deco. De dag sluit af met een netwerkborrel. Na afloop kun je gebruik maken van een gratis entree voor Woonbeurs 2014.

Korting op eHome & Deco

De reguliere prijs voor dit evenement is € 395. Relaties van Sanoma ontvangen € 100 korting op dit unieke evenement.  Meld je nu aan met € 100 korting.

Contact eHome & Deco

Heb je vragen over eHome & Deco of de Woonbeurs? Stuur dan een mail naar Annet Maandag, annet.maandag@sanoma.com