8 mei 2013

Eenvoudig je online moodboard maken met vtwonen

Met de nieuwe moodpaste maak je een online moodboard, met de vtwonen guide weet je precies waar de perfecte adressen zijn. Location based! Een iPhone app en een webapplicatie waarmee je samen met je vrienden een moodboard kunt maken, bewerken en delen.

vtwonen is dé wooninspirator voor iedereen die gaat verbouwen, verhuizen of toe is aan verandering. Om jouw smaak te ontdekken, hebben vtwonen en Moodpaste een iPhone app en een web applicatie ontwikkeld waarmee je eenvoudig moodboards maakt en samen met vrienden aan je ideale huis werkt.

Via de app of de webversie meld je je aan met je Facebook-account en daarna kun je direct aan de slag. Creëer één of meerdere moodboards en voeg je eigen afbeeldingen, foto’s van internet of een beeld uit de uitgebreide vtwonen beeldbank toe.

Moodboard delen
Je kunt het moodboard delen met vrienden, familie of collega’s en zij kunnen reageren en zelf beelden toevoegen. Het moodboard is alleen te zien door jou en de mensen met wie je het board deelt.

Elke maand vult vtwonen de beeldbank aan met nieuwe sfeerbeelden, ingedeeld per thema en woonruimte. Of je nu een klein of groot huis hebt en of het om de keuken, woonkamer of kinderkamer gaat, vtwonen geeft je alle inspiratie om zelf je huis te stylen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.vtwonen.nl/stylingtools/vtwonen-moodpaste.html

Interesse? Deelnemen kan.
Met 20 beelden en merkvermelding in de webapplicatie én in de iPhone  app.
Kosten € 1000. Al 6.000 downloads in een maand.

 

Update van de vtwonen guide
vtwonen heeft meer dan 150 adressen in Nederland én Europa aan de vtwonen guide toegevoegd. Voortaan weet je dus niet alleen waar je in Nederland, maar ook bijvoorbeeld in Londen, Stockholm en Berlijn moet zijn. In totaal hebben we nu bijna 1200 logeer-, eet-, doe- en winkeladressen verzameld.

De vtwonen guide bevat logeer-, eet-, doe- en winkeladressen uit vtwonen. Een location based app met ruim 1200 adressen. Voor adverteerders is er een uw met splash page beschikbaar! Aantal downloads 3.750 (mrt 2013).

Download hier de vtwonen guide.

Interesse?
Branded content artikel eenmalig op vtwonen.nl + advertentie op splash page voor een half jaar. Kosten € 5000.

Meer info bij je accountmanager of neem contact op met Sales Home Deco, 088 556 4422 of saleshomedeco.nl@sanoma.com