30 september 2015

Eerste vtwonen huizen opgeleverd

Vandaag heeft op IJburg de sleuteloverdracht plaatsgevonden van het eerste vtwonen huis. Er zijn in totaal zestig huizen gebouwd naar een ontwerp in samenwerking met vtwonen. Dit ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, BAM Woningbouw en Nederlands grootste woonmerk vtwonen. Het ontwerp past bij een modern gezinshuis, helemaal in vtwonen-stijl.

De huizen zijn gemaakt met warme materialen zoals cederhout, hebben een lage uitbouw in een donkere, warme houtlook, grote ramen tot aan de vloer en lamellen voorzetdelen aan de buitenzijde die het licht mooi filteren (in de kleur van de gevel).

Woonklaar concept

Tegenwoordig kiezen kopers steeds vaker voor het gemak van een woonklare woning. Naast de woning in vtwonen-stijl zijn ook de vtwonen Woonsfeer en de vtwonen-interieurpakketten beschikbaar. De vtwonen Woonsfeer is één van zes Woonsferen binnen de BAM Wooncollectie. Een Woonsfeer stelt kopers in staat hun woning ‘woonklaar’ te laten opleveren, in een sfeer die bij hen past. Daarmee kunnen ze direct wonen vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen. Er hoeft zelf niet meer te worden geklust. AM biedt bij steeds meer projecten de vtwonen interieurpakketten aan.

(vlnr): Tanja Saarberg (formulemanager vtwonen), de nieuwe bewoner, Laura Klijnen (woonadviseur BAM Woningbouw), Sander ter Beek (Directeur Marketing en Verkoop AM).  

De vtwonen Woonsfeer is een stoere, eigentijdse basis voor een woonklaar nieuwbouwhuis, waarbij alles – van de verf tot de vloeren, keukens en deuren – mixt en matcht. Het vtwonen interieurpakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. Alles is met elkaar te combineren. Daardoor kun je als consument je hoogstpersoonlijke vtwonen huis creëren.

De nieuwe vtwonen Woonsfeer wordt vanaf nu aangeboden bij alle nieuwe projecten van de BAM Woon-collectie voor nieuwbouw. Op de vtwonen&design beurs (29 september t/m 4 oktober) kan bij AM de woning in vtwonen-stijl op ware grootte bekeken worden in vtwonen Woonsfeer.