2 april 2014

Eigen Huis & Interieur lanceert iPad-magazine

Dit eerste digitale magazine van design- en lifestyleglossy EH&I is geheel gewijd aan de populaire Spaanse architect en ontwerper Patricia Urquiola. Een intiem beeld van de persoonlijkheid, loopbaan en gehele oeuvre van Urquiola. Het magazine Urquiola door EH&I Live is vanaf nu gratis op de iPad te downloaden.

Het biedt lezers een geheel nieuwe ervaring van een magazine met interactieve navigatie door interieurs en 12 video-interviews met Patricia Urquiola. Daarnaast komen Urquiola’s favoriete hotel, museum en designer in beeld. Een bijzondere digitale ervaring voor designliefhebbers.

Hot en niet weg te denken

Hoofdredacteur Mary Hessing: “Urquiola is hot. Ze is niet weg te denken van de Salone del Mobile in Milaan, voorziet hotels van prachtigste interieurs en werkt voor alle toonaangevende merken.”

De app is binnenkort ook in het Engels beschikbaar voor de internationale designliefhebbers.

Advertentiemogelijkheden iPad magazine EH&I

Dankzij de mogelijkheden van HTML5 is het iPad magazine zeer interactief. Alles is mogelijk: video, geluid, beweging en gif-animaties. Adverteren kan op één of meerdere pagina’s en layered. Advertenties kunnen linken naar websites, productpagina’s of social media accounts.

Wil je meer informatie over de advertentiemogelijkheden in het iPad magazine van Eigen Huis & Interieur? Neem dan contact op met Annemarie Burgmans (marketing manager) via annemarie.burgmans@sanoma.com of 088 556 58 96.