6 april 2016

Entertaint met de Story specials

Story brengt vier keer per jaar een special uit vol achtergrondverhalen, spraakmakende showbizz-producties en mooie fotoreportages. De Story specials komen automatisch bij de abonnees, maar liggen ook los in de verkoop. Alle specials hebben een drukoplage van 50.000.

Story brengt dit jaar twee Royalty Specials uit, waarvan de eerste begin april in de winkel ligt. De tweede verschijnt in oktober. Naar aanleiding van de grote interesse van de Story lezer in royalty brengt Story de meest spraakmakende verhalen uit in deze nieuwe special.

Maar er is meer, naast twee keer een Royal special brengt Story ook een Zomer special uit met producties over de binnen- en buitenlandse showbizz en de meest spraakmakende verhalen voor lekker veel lezen op vakantie.

De vierde special van Story is een Iconen special. Deze special gaat over de meest iconische beroemdheden en hun boeiende levensverhalen en wordt goed ontvangen door de Story lezers. Zij hebben namelijk een grote interesse in iconische beroemdheden en hun verhalen.

Contact Story specials

Neem voor de mogelijkheden voor adverteren in de Story specials contact op met Outbound Sales: 023 302 55 00 of mail naar outboundsales@sanoma.com. Bekijk de factsheet voor meer informatie.