2 augustus 2012

Extra feestelijke Woonbeurs Amsterdam

Ontwerper Bertjan Pot is de winnaar van de Woonbeurs Pin 2012. Zijn beroemde kroonluchter Stairway to heaven zal in een extra feestelijke versie te zien zijn op de Woonbeurs Amsterdam. En die is zelf ook extra feestelijk. Want Nederlands grootste woonevenement viert haar 20-jarig bestaan als waar woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis en interieur.

“Met zijn doordachte producten die zowel inventief als praktisch zijn, begeeft Bertjan Pot zich al jaren op het hoogste internationale niveau,” meldt de jury over de Pin-winnaar. “Dit jaar werd zijn opvallende kroonluchter Stairway to heaven – een alledaagse keukentrap versierd met leds – door Philippe Starck persoonlijk gekozen als winnaar van de nieuwe en prestigieuze Frame Moooi Award. Bertjan Pot heeft hiermee een belangrijke bijdrage geleverd aan de innovatieve kwaliteit en internationale reputatie van het Nederlandse interieurontwerp.”

Nieuwste collecties
Van dinsdag 25 tot en met zondag 30 september 2012 verandert de Amsterdam RAI in een woonparadijs wanneer de extra feestelijke 20e editie van de Woonbeurs Amsterdam er neerstrijkt. Ruim 200 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren de nieuwste collecties. Voor woonliefhebbers hét moment om hoogstaande producten en merken voor het eerst in Nederland te bekijken.

Nergens anders
Aan inspiratie geen gebrek op de Woonbeurs Amsterdam. Iedere dag worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals workshops, adviessessies en presentaties van passievolle sprekers in het Woontheater. Bezoekers ontdekken de laatste interieurtrends in uiteenlopende woonstijlen. Tijdens de beurs zijn tal van presentaties te zien die je nergens anders in Nederland tegenkomt.

Levensechte huizen
De bekende woonbladen vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Interieur, ariadne at Home en More Than Classic presenteren op de Woonbeurs Amsterdam hun levensechte huizen. De buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons slaan de handen ineen met een vernieuwende buitenpresentatie.