3 juni 2012

Fanatieke bruiden strijden voor droomreis

Voor de tweede maal organiseerde tijdschrift Flair het hilarische Running Bride, waarbij talloze vrouwen in trouwjurk sprintten voor de hoofdprijs: een compleet verzorgde honeymoon.

Het was een dag vol spanning, sensatie en champagne. Na de eerste races streden de beste bruiden tegen elkaar in de bloedstollende finale. Rianne Klein Brinke bleek het allersnelste en kon haar koffers pakken voor een droomreis naar de zon. Als tweede eindigde Jasmijn Heemskerk, die een prachtige sieradenset van Gucci in ontvangst mocht nemen. De derde plek was voor Maaike van Velzen. Zij ontving een waardecheque van De Bruidshoek in Leiden.


Alvast geoefend


Winnares Rianne: “ik ben super blij dat ik heb gewonnen in de jurk van mijn moeder. Nu heb ik alvast geoefend voor volgend jaar als ik zelf ga trouwen.”


Bruidstaart en champagne


Na de huldiging kon iedereen zich te goed doen aan de feestelijke bruidstaart en de champagne. Tot slot kregen alle deelneemsters een rijk gevulde goodiebag mee naar huis. Flair Running Bride werd mede mogelijk gemaakt door Guhl.