19 mei 2015

Fashionchick ontwerpt festival-editie Opel ADAM

Met het oog op het komende zomerseizoen heeft Fashionchick een exclusieve festival-editie van de Opel ADAM ontworpen. Met zomerse illustraties van Fashionchick en mode-illustrator Amanda van Effrink is deze ADAM-variant een zomerse verschijning. Eerder werkte Fashionchick samen met Omoda en My Jewellery.

White my Fire en Pink Kong

Grote inspiratie voor het ontwerp van deze speciale Opel ADAM Festival Edition is het aankomende festival-seizoen. De Fashionchick Opel ADAM heeft door de frisse kleuren (White my Fire en Pink Kong) een zomerse uitstraling gekregen. Daarnaast is de Fashionchick ADAM voorzien van vrolijke illustraties; flamingo’s, ananassen, fruitjes en quotes maken deze uitvoering bijzonder.

Fashionchick goodies

Bij aanschaf van de Fashionchick Opel ADAM ontvangt de nieuwe eigenaar een goedgevulde goodiebag t.w.v. € 250,-. Deze tas vol musthaves is gevuld met onder meer een Fashionchick music playlist waarmee de nieuwe eigenaar binnen no-time in een festival stemming komt, een notebook met flamingo- illustraties, een polaroid camera om festivalmomenten mee vast te leggen, een T-shirt en canvas bag met nóg meer fashionable illustraties en een giftcard waarmee de mooiste festivalitems kunnen worden geshopt bij de favoriete webshops van Fashionchick.

Deze speciale Opel ADAM is exclusief verkrijgbaar via ModeMusthaves.com. De Fashionchick Opel ADAM is al te leasen vanaf € 285,- per maand. Dit is inclusief de Opel Private Lease regeling, inclusief allrisk verzekering, onderhoud, reparatie, wegenbelasting, afleveringskosten en pech onderweg service.  

Presskit.