25 november 2015

Fashionista brengt eerste Vlogazine van Nederland uit

Waar bloggen eerst de trend was, leggen jongeren nu hun leven al vloggend met een videocamera vast. Van een ‘gewoon’ kijkje in hun leven tot shopping hauls en van beauty tutorials tot fashion reports. Het Vlogazine inspireert de fans over hun favo it-girls uit de vlogwereld. Met als hoogtepunt de covershoot met Mascha Feoktistova, Sophie Milzink, Diana Leeflang en Teske de Schepper. Daarnaast kunnen meiden hun vlogstyle en de belangrijkste must-follows ontdekken en natuurlijk shoppen in de stijl van de hotste vloggers.

It-girls

Vrouwelijke vloggers zijn dé it-girls van nu voor jonge meiden en daarmee de grootste influencers voor deze doelgroep (12-19 jaar). Jonge fashionista’s volgen binnen- en buitenlandse vloggers op de voet: wat dragen ze, wat zijn hun favo merken, waar shoppen ze, wat zijn hun beautyrituelen, wat zijn hun favo uitjes, wat eten ze en met wie gaan ze om? Een vlog is als reality-tv die dagelijks gevolgd moet worden.

Vlog-guide

Wat als je zelf ook vlogger wilt worden: wat moet je weten en waar begin je? In het Vlogazine staan naast de beste tips ook de succesverhalen van de grootste influencers van Nederland. De covergirls delen hun beste adviezen in de exclusieve covershoot, maar ook internationale YouTubers als Blogilates (2,6 miljoen volgers), Shaaanxo (2,1 miljoen volgers), Samantha Maria (1,6 miljoen volgers) en Velvet Gh0st (760.00 volgers) komen aan het woord.
Met het Vlogazine in de hand, heeft de lezeres alle input om zelf the next it-girl vlogger te worden.

Fashionista Vlog contest: wie wordt de nieuwe vlogger?

In het Vlogazine maken lezeressen middels een contest kans om het nieuwe gezicht van het Fashionista’s YouTube kanaal te worden. De beste inzendingen worden gepubliceerd op Fashionista’s YouTube-kanaal. De winnaar wordt eind januari bekend gemaakt. Abonnees van Fashionista maken bovendien kans op een meet & greet met vloggers uit Vlogazine. 

Fashionista’s Vlogazine ligt vanaf vandaag in de winkel voor € 4,95 en is hét cadeautje in de feestmaand voor alle YouTube-lovers!

Advertentiemogelijkheden Fashionista

Interesse in adverteren bij Fashionista of in een samenwerking met Fashionistal? Neem dan contact op met sales.nl@sanoma.com of 088 556 7777.