https://www.youtube.com/watch?v=7Gg-wgXs1eY

30 januari 2014

FashionWeek: join the frontrow club!

Mooi slot van de FashionWeek Amsterdam was het. De show van Spijkers en Spijkers, gepresenteerd door Marie Claire. Wil je je merk ook promoten bij een groot modepubliek?

Met de wervelende show ‘Around the world in a day’ van modeduo Spijkers en Spijkers eindigde dit seizoen de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Maandag 27 januari presenteerden Truus en Riet Spijkers in de Gashouder in Amsterdam hun SIS collectie aan de (inter)nationale pers en het modepubliek. Host van de show was fashionmagazine Marie Claire.

Licentie voor Marie Claire met 7 jaar verlengd

Dolly van den Akker, Uitgever Glossy’s: “Marie Claire neemt door de unieke combinatie van fashion, beauty en journalistieke content een bijzondere positie in op de glossy markt in Nederland. Om dit unieke merk te borgen op de Nederlandse markt is de licentie voor Marie Claire eind 2013 met 7 jaar verlengd. Onder de gedreven leiding van Hoofdredacteur Claudia Straatmans wordt er maandelijks een prikkelend en contentrijk tijdschrift gemaakt voor de smart & amazing 28+ vrouw.”

Full Media Fashion package

Sanoma is sinds 2009 exclusieve mediapartner van FashionWeek Amsterdam en ondersteunt daarmee het Nederlandse modetalent. Samen met FashionWeek Amsterdam maken we het mode-evenement niet alleen toegankelijk voor modeprofessionals maar ook voor de consument.

Wij kijken nu al uit naar de zomer editie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam en je kunt er met jouw merk bij zijn!

Sanoma en SBS hebben een Full Media Fashion package ontwikkeld. Gezamenlijk zorgen Sanoma en SBS voor een groot bereik aan vrouwen die eersterangs zitten en het evenement kunnen ervaren als nooit tevoren.

  • Groot bereik binnen de doelgroep early adopters
  • Visibiliteit voor uw merk via Fashion en Beauty umfeld
  • Je merk 24/7 in beeld in print, online, mobiel én op tv

Join the frontrow club!

Je merk promoten bij een groot modepubliek? Bekijk de volledige propositie.

Bekijk ook het videoverslag van de show op 24 januari en het Marie Claire feest.