30 januari 2014

FashionWeek: wil je er ook bij zijn?

Mooi slot van FashionWeek Amsterdam was het. De show van Spijkers en Spijkers, gepresenteerd door Marie Claire. Wil je er de volgende keer ook bij zijn?

Met de wervelende show ‘Around the world in a day’ van modeduo Spijkers en Spijker eindigde dit seizoen de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Maandag 27 januari presenteerden Truus en Riet Spijkers in de Gashouder in Amsterdam hun SIS collectie aan de (inter)nationale pers en het modepubliek. Host van de show was fashionmagazine Marie Claire.

De Nederlandse designerzusjes Truus en Riet, die in 2010 de Marie Claire Prix de la Mode voor Best Dutch Designer wonnen, timmeren met hun modelijn SIS succesvol aan de weg in binnen- en buitenland. Claudia Straatmans, hoofdredacteur Marie Claire: “Hun stijl past perfect bij Marie Claire. Als dé fashionglossy met inhoud ondersteunen we sterke, zelfstandige vrouwen zoals Truus en Riet.”

Sanoma is sinds 2009 exclusieve mediapartner van FashionWeek Amsterdam en ondersteunt daarmee het Nederlandse modetalent. Samen met FashionWeek Amsterdam maken we het mode-evenement niet alleen toegankelijk voor modeprofessionals maar ook voor de consument.

Join the frontrow club

Wil je er de volgend keer ook bij zijn? Je merk promoten bij een groot modepubliek? Dat kan! Sanoma en SBS hebben samen een Full Media Fashion package ontwikkeld.