5 oktober 2016

FEARonica met Halloween

Tijdens Halloween worden Veronica TV en Veronica Magazine omgedoopt tot FEARonica. Voor het eerst sinds hun bestaan krijgen de televisiezender en het magazine tijdelijk een andere naam. De twee merken staan daarmee eind oktober volledig in het teken van Halloween. Van een bloedstollende filmmarathon en live Astro TV in Halloweenstijl tot presentator Benten Wijnen in een dwangbuis en bekende Nederlandse actrices die in beroemde horrorscenes terecht komen.

FEARonica TV

In aanloop naar Halloween zendt FEARonica TV op zaterdag 22 oktober om 20.00 uur de legendarische Stephen King klassieker IT uit.

Op zaterdag 29 oktober is een griezelig goede filmmarathon te zien:

20.00 uur – de avond start met de vampierenfilm Van Helsing waarin Hugh Jackman de hoofdrol speelt
22.35 uur – vervolgens krijgt de kijker de première van het bloederige sprookje Hansel & Gretel: Witch Hunters voorgeschoteld met onder andere Jeremy Renner en Famke Jansen als boze heks
00.15 uur – net na middernacht brengt FEARonica TV een keuzefilm in samenwerking met de online gids Superguide. In oktober kan het publiek kiezen voor de horrorfilm Drag me to Hell of de mysterieuze sci-fi The Thing.
02.00 uur – tot slot gaat midden in de nacht Astro TV live, volledig in Halloweenstijl. Tijdens Halloween staan de poorten naar het hiernamaals en andere werelden wagenwijd open en daardoor krijgen de mediums meer boodschappen door dan ooit.

Geheel in Halloweenstijl bezorgt presentator Benten de FEARonica filmmarathonkijkers een griezelavond om nooit te vergeten. Daarbij blikt Benten in een speciale editie van Superguide’s Trailer Trash alvast vooruit naar de spannendste bioscoopreleases van dit najaar. Tijdens FEARonica maakt de kijker ook kans op de meest angstaanjagende prijzen die Benten aan den lijven ondervindt.

FEARonica Magazine

FEARonica Magazine nummer 43 wordt de engste editie ooit. Vijf bekende actrices zijn te zien in een beroemde horrorscene, er komt een griezelige coverstory en ook de lifestyle-rubriek staat volledig in het teken van Halloween.

Interesse in adverteren tijdens FEARonica?

Neem voor meer informatie over adverteren contact op met het salesteam van Veronica.