17 september 2014

Ferry Corsten en Donald Duck draaien door

In de reeks ‘Geef je dromen de ruimte’, staat deze week Donald Duck in het teken van DJ Ferry Corsten, alias Curry Worsten én start de digitale radio zender Duckstad FM. Op Duckstad FM hoor je naast popmuziek, nieuwtjes uit de Duckstad krant en typisch ver-Duckte commercials. Het nieuwe station is een samenwerking tussen MyRadio en Donald Duck. Voor deze speciale gelegenheid ontving Ferry Corsten vandaag de muzikale Donald Duck.

In Donald Duck nummer 39 komt dj Curry Worsten naar Duckstad om veel vette bassen te produceren waardoor zelfs de gebouwen gaan meedansen! Het publiek kan niet wachten, maar niet iedereen stuitert van enthousiasme voor de tsaar van de trance. Donald Duck heeft namelijk een baan als geluidscontroleur voor de gemeente. En dat baantje neemt hij eh… nogal serieus. Sterker nog: Donald en Curry willen allebei hun vak zo goed mogelijk uitoefenen en dat gaat niet samen. Dus zelfs vóórdat Worsten maar ook één plaatje kan draaien, is er al heel veel herrie in de tent!

Samenwerking MyRadio en Donald Duck resulteert in Duckstad FM

Naast de speciale editie is vanaf vandaag een maand lang de eigen digitale radio zender Duckstad FM te luisteren via DonaldDuck.nl. Het nieuwe station is een samenwerking tussen MyRadio en Donald Duck. Op Duckstad FM hoor je natuurlijk een interview met Ferry Corsten en Donald Duck en nieuwtjes uit de Duckstad krant. Op het radio kanaal komen onder andere Curry Worsten, Lady Koekoek, Marco Tornado, Katy Herrie en Stroommee voorbij.

Corsten ontving vandaag de speciale editie op de Dance Therapy Management Studio en vindt zijn personage geweldig. Zo vertelt hij “toen de vraag binnen kwam of ik mee wilde werken hoefde ik geen moment te twijfelen, dit is toch de ultieme droom! Vroeger was ik al een groot fan van Donald Duck. Nu kan ik aan mijn kinderen deze editie laten zien waar papa instaat, dat is echt geweldig! Zo blijkt maar dat ik met hard werk en veel doorzettingsvermogen het naast internationale optredens nu zelfs tot in Duckstad heb kunnen schoppen! En dat voorbeeld geef ik zo ook aan mijn kinderen door.”

Op vrijdag 19 september ligt deze vrolijke en muzikale ‘Sterren in Duckstad’ editie in de winkel, in een reeks van in totaal twaalf unieke edities door het jaar heen. Tevens is deze editie te bestellen via Tijdschrift365.nl.