19 januari 2015

Flair’s Fit & Gezond Challenge

Vandaag start Flair met de zes weken durende Fit & Gezond Challenge. Voor alle vrouwen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar die met drukke agenda’s maar moeilijk de tijd kunnen nemen om even stil te staan bij hun eigen welzijn, terwijl ze dit wel willen. De Fit & Gezond Challenge gaat onder begeleiding van de drie deskundige coaches Mieke Kosters, Jesse Ramsoebhag en Eibertje van Halteren.
De Challenge kan gevolgd worden in en om het huis. Alle adviezen, instructies en informatie worden via het magazine, de site, Facebook, Twitter en ook via Whatsapp gepresenteerd. Het doel is niet het aantal kilo’s dat je kunt kwijtraken, maar om fit te zijn, om meer te halen uit een nieuwe bewuste manier van leven!

No-nonsense

De drie coaches voor de Fit & Gezond Challenge passen perfect bij de Flair vrouw. De Challenge is praktisch, laagdrempelig en no-nonsense. Afslankcoach Mieke Kosters met haar boek ‘En nu word ik slank’ is de basis voor deze Fit & Gezond Challenge. Haar no-nonsense methodes zijn goed in te passen en goed vol te houden. Bewust met je eten omgaan staat centraal.
Coach Jesse Ramsoebhag is in het dagelijkse leven personal trainer. Hij is al een bekend gezicht in Flair. Bewegen en conditie opbouwen wordt onder zijn begeleiding weer leuk. Met zijn enorme ervaring staat hij de Flair deelnemers bij.
Voedingsdeskundige Eibertje van Halteren is bekend van haar boek ‘Eibertje kiest’ en bekend van televisie. Zij helpt de deelnemers bewust te kiezen als het gaat om voeding. Wekelijks vergelijkt ze voedingsmiddelen en producten op basis van de suikerklontjestest wat leidt tot confronterende inzichten.

De drie coaches staan klaar om alle hulp, tips, steun en aanmoediging te geven die nodig is. Wekelijks via het tijdschrift zelf, maar ook via online video’s met o.a. twee nieuwe work outs per week en weekopdrachten, nieuwsbrieven en chatmogelijkheden. Deze persoonlijke begeleiding wordt aangevuld met dagelijkse tips en recepten via www.flairathome.nl en via de besloten Facebook groep waar bijna 8.000 deelnemers het gevoel krijgen dat ze het samen doen. Flair’s Fit Challenge is gratis, het enige wat je als deelnemer moet doen is jezelf aanmelden.

 

Bikini Challenge

Femmigje Kautz, hoofdredacteur Flair: ‘Ik ben ontzettend trots op deze challenge, die wij drie keer per jaar gaan organiseren. We zijn vorig jaar gestart met de Bikini Challenge. Een enorm succes! Duizenden vrouwen steunen elkaar en bereiken samen hun ideale gewicht. Vandaag start het vervolg met nòg meer inspiratie en begeleiding. Inmiddels zijn er deelnemers die zelfs al 28 kilo zijn afgevallen. En dat samen met Flair!’

Over Flair

FLAIR is hét tijdschrift voor de leukste vrouwen van Nederland. Al jaren één van de grootste weekbladen van Nederland voor vrouwen in de leeftijd van 28 t/m 45 jaar. Vrouwen die het druk hebben met werk, gezin, vriendinnen, relatie en familie. Maar ook een vrouw die graag dingen samen onderneemt. Samen met anderen leuke dingen doen, samen met Flair. Het tijdschrift biedt wekelijks ontspanning en een feel good gevoel met prachtige verhalen, inspiratie en interviews. Flairathome.nl richt zich nog meer op alles in en rond het huis. Daarnaast organiseert FLAIR 8x per jaar bijzondere challenges op het gebied van gezond leven, hardlopen, huishouden en ontspanning. Kortom, FLAIR kun je niet missen!

Flair nummer 3 met de Fit & Gezond Challenge-kalender ligt nu in de winkel.