https://vimeo.com/114213835

12 december 2014

Flow en vtwonen winnen de Mercurs 2014

Woensdag 10 december zijn de Mercurs 2014 uitgereikt. Sanoma was zeven keer genomineerd voor vijf categorieën. Flow won de Mercur Tijdschrift van het Jaar en het 50 jaar jubilerende vtwonen ontving een oeuvre prijs. De Mercur d’Or/LOF-prijs voor Publiekstijdschriften.

vtwonen laat Nederland mooier wonen

De jury roemde vtwonen: ‘In een halve eeuw is vtwonen uitgegroeid tot woonautoriteit: smaakmaker én stijlmeester ineen. Binnen een ijzersterk crossmediaal concept fungeert het veelzijdige woonmagazine nog altijd als herkenbaar uithangbord.’

Triomf van een eigenwijze manier van ondernemen

“Flow etaleert de overweldigende mogelijkheden van papier,” zo constateert de jury opgetogen. “De liefde voor papier spat in vrolijke varianten van de pagina’s en de oplage van Flow vertoont nog steeds een groeicurve. Ook internationaal. Flow is een doorslaand succes én een triomf voor print.”

Joyce Nieuwenhuis, brand director Flow kon haar geluk niet op. “Het is de triomf van een eigenwijze manier van ondernemen. Van klein zoldertje naar Tijdschrift van het Jaar in zes jaar. We zijn geen SBS voetbalvrouwen, maar de ambitie van de zender met de Champions League spreekt ons aan. Flow gaat ook Europa in. Dit is pas het begin!”

vtwonen laat Nederland mooier wonen

De andere Mercur ging naar het vtwonen, dat in 2014 vijftig jaar bestaat. De jury roemt het blad: ‘In een halve eeuw is vtwonen uitgegroeid tot woonautoriteit: smaakmaker én stijlmeester ineen. Binnen een ijzersterk crossmediaal concept fungeert het veelzijdige woonmagazine nog altijd als herkenbaar uithangbord.’

‘We hebben een geweldig jaar achter de rug waarin er op alle fronten zoveel is gebeurd. Het is vandaag de dag vtwonen everyday & everywhere! Ook de ingezette koers en plannen voor de toekomst zijn helder en daar werken we nu met veel passie hard aan verder’. Lees het gehele interview met hoofdredacteur Carlein Kieboom met Marketing Tribune.

Adverteren in één van deze merken?

Dat kan natuurlijk. Op onze website lees je meer over de merkprofielen en advertentiemogelijkheden van Flow en vtwonen of neem contact op met ons salesteam via het telefoonnummer 088 556 77 77.

Video Mercurs gala 2014