2 april 2012

Flow Lekkerwegblok

Magazine Flow lanceert: het Flow Lekkerwegblok. Met daarin de 208 echt allerleukste vakantieadresjes in binnen- en buitenland. Niet uit de folder, maar stuk voor stuk toptips van ervaren vakantiegangers zelf.Iedereen lijkt er voortdurend naar op zoek: dat ultieme vakantieadresje. Vrienden en bekenden worden om tips gevraagd en internet wordt afgestruind. Want ja, waar vind je dat heerlijke authentieke vakantiehuisje in Frankrijk? Dat hotel niet te ver weg dat ook geschikt is voor kinderen? Die camping in Italie waar je ook kunt tennissen?


Nachtje, weekend of week


Al dat zoeken en vragen hoeft niet meer, want nu is er het Flow Lekkerwegblok. Een blok waarvoor de makers van Flow Magazine het zoek- en vraagwerk deden. Ze vroegen aan mensen van wie ze weten dat ze altijd naar leuke plekjes gaan hun tips te geven. Ze stopten de beste tips uit Flow erbij en zo ontstond het Flow Lekkerwegblok. Een gids met 208 fijne vakantieadresjes. Gerubriceerd op nachtje weg, weekendje weg en weekje weg. Met veel adressen dichtbij, maar ook fijne adresjes in het buitenland.

Het Flow Lekkerwegblok ligt in het tijdschriftenschap, en is vanaf 3 april verkrijgbaar bij de bekende tijdschriftverkooppunten voor 9,95.