14 december 2012

Flow start Letter-writing project

Na zeer succesvolle initiatieven in Amerika en Engeland start tijdschrift Flow nu het eerste Nederlandse Letter-writing project. Aan dit project doen tien Nederlandse topauteurs mee. Met dit project maakt het publiek kans op een handgeschreven brief van zijn of haar lievelingsauteur. Uniek en persoonlijk.

Om kans te maken op een brief moet men een persoonlijke brief schrijven aan een van de deelnemende schrijvers en die brief sturen naar de redactie van tijdschrift Flow. Samen met de deelnemende uitgeverijen kiest Flow de gelukkigen. De volgende auteurs doen mee aan het project: Jessica Durlacher, Franca Treur, Ernest van der Kwast, Joke van Leeuwen, Nelleke Noordervliet, Hans Dorrestijn, Simone van der Vlugt, Johannes van Dam, Joost Zwagerman en Robert Vuijsje.

Flow Winterboek
Het Letter-writing project is onderdeel van het Flow Winterboek, een special die deze keer helemaal draait om het schrijven en ontvangen van post. Naast allerlei artikelen over nieuwe initiatieven rond het sturen van post wereldwijd bevat het boek ook meer dan vijftig papieren extra’s. Zoals briefpapier, vouwenveloppen, stickers, sluitzegels, een verjaardagskalender en meer.

Het Flow Winterboek ligt nu in de winkel voor € 12,95.