• Freelancers

 

Freelancen voor DPG Media

DPG Media Magazines B.V. (hierna DPG Media) hanteert een modelovereenkomst voor freelancers die rechtstreeks voor ons werken. De modelovereenkomst is gebaseerd op de modelovereenkomst van het NUV. In de modelovereenkomst staan opdracht en resultaat omschreven en worden afspraken rondom rechten en hergebruik benoemd. Wij hanteren voor alle freelancers dezelfde voorwaarden, deze staan ook vermeld in de modelovereenkomst. De administratieve afhandeling vindt plaats via de Freelance Service Desk.

Nieuwe situatie

Vanaf 1 september 2021 schakelen we stapsgewijs over van de oude freelance administratie naar Medlink, het administratiesysteem van DPG Media. Voor titels die over zijn naar Medlink is het opdrachtformulier hieronder niet meer van toepassing, zij dienen hun onkosten in via Medlink. Freelancers die overgaan naar Medlink hebben hierover een mail ontvangen. Mocht je vragen hebben, mail dan naar Fsd.nl@dpgmediamagazines.nl

Declareren onkosten

Indien in jouw modelovereenkomst staat aangegeven dat er onkosten gedeclareerd mogen worden, vul dan het declaratieformulier in en stuur dit, samen met de bonnen, naar fsd.nl@dpgmediamagazines.nl en zet jouw opdrachtgever in de cc.

Status Workflow software

Geen issues bekend.

Hulp & instructies (klik voor bijlagen)

LET OP: op 7 oktober is er een nieuwe update (Catalina) uitgebracht door Apple. Deze software is niet compatibel met een aantal van onze software applicaties, waaronder de oude desktop applicatie Content Station versie 9. Daarom willen we je er graag op attent maken dat het updaten naar Catalina ervoor kan zorgen dat je bepaalde software niet langer kan benaderen en we dus vanuit DPG Media afraden om deze update nu te installeren. Indien je de nieuwe update reeds geïnstalleerd hebt, raden we je aan te downgraden.

Contact

Technische vragen over software (zie IT flyer)
Accenture IT-servicedesk
servicedesk-dpgmm@dpgmm.net
 0800-394 8091
24/7 support (Engels)
Op werkdagen van 8:00-18:00 uur Nederlands support

Vragen over het administratieve proces (modelovereenkomst, facturatie en betalingen):
Freelance Service Desk
Fsd.nl@dpgmediamagazines.nl
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 – 15:00 uur.

Vragen met betrekking tot je opdracht: contactpersoon betreffende redactie.

Freelance opdrachten

Als je graag bij een specifieke titel of afdeling wilt freelancen, kun je het best de betreffende afdeling benaderen per e-mail: zie hiervoor de contactgegevens op de sites van de verschillende merken.

Servers Monitor

Bekijk hem hier.