14 oktober 2013

Genomineerden Beau Monde Awards 2013 bekend!

Beau Monde reikt op 11 november voor de veertiende keer de Beau Monde Awards uit aan het mooiste covermodel, de best geslaagde make over, de mooiste beautylook door Leco en de meest stijlvolle glamourvrouw van Nederland. Vanaf de nieuwste editie van Beau Monde, die woensdag 16 oktober in de winkel ligt, begint de strijd tussen de genomineerden.

De genomineerden zijn:

Cover Girl Award
Nicolette van Dam, Lieke van Lexmond en Kim Feenstra.   
 
Make Over Award
Marly van der Velden als Mila Kunis, Antje Monteiro als Carmen Electra, en Stacey Rookhuizen als Lady gaga

Leco Look Award
Tess Milne, Sharon Doorson en Yvonne Coldeweijer (Keet)

Glamstyle Award
Daphne Deckers, Nikkie Plessen en Candy Dulfer

Hét nationale glamourevent
De uitreiking van de Beau Monde Awards is hét nationale glamourevent waar ieder jaar bekend Nederland graag zijn entree maakt. De stijlvolste glamourvrouw ontvangt de Style Award, de Cover Girl Award gaat naar de mooiste vrouwelijke BN’er op de Beau Monde cover, de mooiste beautylook door Leco ontvangt de Leco Look Award en de Make Over Award is voor de meest geslaagde metamorfose in Beau Monde.

Redactie en lezeressen
De redactie van Beau Monde heeft de nominaties bepaald. De lezeressen stemmen vervolgens – via internet, telefoon of briefkaart – op hun favorieten in de verschillende categorieën.

Winnaars vorig jaar
Vorig jaar won Yolanthe Sneijder Cabau de Cover Girl Award, Leontien van Moorsel de Make Over Award, Nikkie Plessen de Leco Look Award en Sylvie van der Vaart de Style Award.

Kijk voor meer informatie op beaumondeawards.nl