15 september 2014

Genomineerden Beau Monde Awards 2014 bekend

De uitreiking van de Beau Monde Awards is hét nationale glamourevent waar ieder jaar bekend Nederland graag zijn entree maakt. De Beau Monde Awards vinden dit jaar voor maar liefst de vijftiende keer plaats. Op maandag 29 september worden de awards uitgereikt aan het mooiste cover model, de beste make over, de meest stijlvolle glamourvrouw en de vrouw met het mooiste haar van Nederland. En dit jaar is er voor het eerst ook een award voor de stijlvolste man van Nederland.

In de nieuwste editie van Beau Monde, die vanaf woensdag 17 september in de winkel ligt, worden de volgende genomineerden bekend gemaakt:

Cover Girl Award

Sylvia Geersen, Georgina Verbaan, Quinty Trustfull, Lauren Verster

Glamour Style Award

Olcay Gulsen, Winonah de Jong, Yolanthe Sneijder-Cabau, Victoria Koblenko
Leco Look Award
Leontine Borsato, Airen Mylene, Eva van de Wijdeven, Tanja Jess

Hair Award

Stacey Rookhuizen, Chantal Janzen, Veronica van Hoogdalem, Anouk Smulders

Man of Style Award

Géza Weisz, Arie Boomsma, Timor Steffens, Evgeniy Levchenko

Nieuw: Man of Style Award

Dit jaar heeft Beau Monde er een categorie bij, namelijk de Man of Style Award, gebaseerd op een rubriek in Beau Monde. De meest stylish man van Nederland wordt hierbij bekroond met een award. 

Stemmen

De redactie van Beau Monde heeft de nominaties bepaald. De lezeressen van Beau Monde stemmen vervolgens op hun favorieten in de verschillende categorieën op beaumondeawards.nl. Er kan gestemd worden t/m 26 september 2014.

Winnaars vorig jaar

Vorig jaar ging de Cover Girl Award naar Nicolette van Dam, de Make Over Award naar Marly van der Velden, de Leco Look Award naar Yvonne Coldeweijer en de Glamstyle Award naar Daphne Deckers.

Kijk voor meer informatie op beaumondeawards.nl