16 oktober 2013

Gerdi Verbeet wint De Parel van Nouveau

In het hoofdstedelijke Amstel Hotel ontving Gerdi Verbeet vanmiddag De Parel van Nouveau. Het glossy maandblad reikt dit prachtige 18 karaat roségouden collier met grote parel van Schoeffel elk jaar uit aan een vrouw met charisma, cachet en charme. De oud-voorzitter van de Tweede Kamer is de derde vrouw die de lezeressen van Nouveau eren met deze prijs.

In 2011 was Angela Groothuizen de winnares, in 2012 won Neelie Kroes de Parel van Nouveau. Nouveau-lezeressen konden kiezen uit de twaalf vrouwen die het afgelopen jaar een groot interview in Nouveau hebben gehad. Gerdi Verbeet was zeer verguld met De Parel. “Leuk dat vrouwen zich herkennen in mijn kijk op het leven.”

Juwelen en horloges
In het bijzijn van een selecte groep genodigden werd ook de vijfde editie van de Juwelen & Horloges Special gelanceerd, de jaarlijks terugkerende extra uitgave van Nouveau. Een special met 56 pagina’s boordevol sieraden en horloges voor vrouwen en mannen, gepresenteerd in de exclusieve stijl van Nouveau. “Een prachtige luxe special om bij weg te dromen,” zegt Brigitte Speekman, hoofdredacteur van Nouveau.