25 maart 2015

Goede start in 2015 voor Ariadne at Home

De zachte romantiek heeft plaatsgemaakt voor de nieuwe landelijkheid bij Ariadne at Home. Met deze nieuwe koers is 2015 voor Ariadne at Home succesvol gestart met goede oplagecijfers, een brocantespecial met nieuwe rubrieken en de eigen serviescollectie-lijn bij Albert Heijn. Kom ook in contact met de fans van Ariadne at Home.

Restyling blijvend succesvol

De nieuwe koers is de combinatie van stoere meubels met lieve accenten, de natuur als inspiratiebron, de mix van eenvoud en trends, een jong-klassieke stijl plus een vrolijk en fris woongevoel. Alle woonstijlen met de landelijke authenticiteit van nu. Zowel de trouwe abonnee als de losse koper omarmt de frisse metamorfose van Ariadne at Home. De abonnementstand en die van de losse verkoop laten een stijgende lijn zien.

De fans krijgen dan ook veel aandacht bij Ariadne at Home. Continue is er een wisselwerking tussen de redactie en de lezers. Via facebook en in het tijdschrift worden oproepen gedaan en actief antwoord gegeven. Ook test de redactie de voorkeur van bepaalde stijlen en probeert de lezers regelmatig te verrassen.

Samenwerking met Albert Heijn

De Ariadne at Home serviescollectie was als giftset begin februari met 25% korting te koop bij 600 vestigingen van Albert Heijn. Gekoppeld aan de bonusactie verscheen het servies ook in de huis-aan-huis folder. Alle Ariadne at Home collectie artikelen staan vermeld op ariadneathome.nl/eigen-collecties.

Brocantespecial

Maar liefst drie nieuwe rubrieken zijn geïntroduceerd in de eerste brocantespecial van dit jaar. In ‘Wikken en Wegen’ ieder nummer een ander brocante-item op de weegschaal. ‘Meer doen met …’ laat de leukste do it yourself-ideeën zien met oude gebruiksvoorwerpen. En in ‘Te Gast’ bezoeken we bijzondere brocanteurs.

Vraag een gratis exemplaar aan

Nieuwsgierig naar de nieuwe Ariadne at Home en/of de brocantespecial? Vraag nu een exemplaar aan via kim.luykx@sanoma.com. Voor mogelijkheden om te adverteren kun je contact opnemen met sales.nl@sanoma.com of 088 556 777