29 juni 2016

Gratis Donald Duck kwartetspel bij Jumbo

In de periode van 22 tot en met 28 juni 2016 ontvingen klanten in 236 Jumbo-vestigingen een Donald Duck Groente & Fruit Pretkwartet cadeau bij besteding vanaf € 25,- of meer. Het kwartet werd ontwikkeld door de redactie en tekenaars van Donald Duck Weekblad. Iedere afbeelding in het kwartet is uniek en met de hand getekend. 

De samenwerking  tussen The Walt Disney Company,  Sanoma | SBS en Jumbo supermarkten stond in het kader van gezond eten en bewegen met als doel mensen bewust te maken iedere dag 2 1/2 ons groente & 2 porties fruit te eten. Klanten van Jumbo werden  op verschillende manieren op de Donald Duck campagne geattendeerd. Onder andere door POS in de winkels en een HAH folder. De campagne werd verder uitgeleverd op het hele netwerk van Sanoma; van NU.nl tot Libelle.nl en Oudersvannu.nl.

 

Rens Hallema, Themacoördinator Format & Lokale Marketing bij Jumbo: “Bij Jumbo willen we klanten graag helpen gezonder te gaan eten en leven. We weten hoe lastig het is om kinderen én volwassenen bewust te maken van het belang voldoende groente en fruit te eten. Daarom zochten we naar een speelse en vrolijke manier om hierover naar onze klanten én hun gezin te communiceren. Om gezonder eten op speelse wijze te stimuleren en klanten te inspireren meer te variëren met aardappelen, groente en fruit, hebben we in samenwerking met Sanoma en Disney het Donald Duck Groente & Fruit Pretkwartet ontwikkeld als onderdeel van de AGF campagne. De keuze voor Donald Duck en zijn vrienden en familie uit Duckstad was snel gemaakt, want wie anders kan deze boodschap op een leuke en eigenwijze manier aan Nederland vertellen?!”

Tailormade mogelijkheden Donald Duck

Ben je ook benieuwd naar de tailormade mogelijkheden zoals een speciaal gemaakte Donald Duck, neem dan contact op met leonore.tilleman@sanoma.com.