20 januari 2012

Gratis kaarten Amsterdam Fashion Week!

Voor de zestiende keer: de Amsterdam Fashion Week. En Sanoma is weer mediapartner. Wil je erbij zijn? Maak kans op gratis kaarten!

Van woensdag 25 t/m zondag 29 januari vindt de 16e editie van Amsterdam Fashion Week (AFW) plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. Styletoday.nl geeft in samenwerking met de AFW de aftrap met het officiele openingsfeest op 21 januari in Peoples Place in Amsterdam. Daarnaast presenteert Grazia, Tijdschrift van het Jaar, op donderdag 26 januari de show van Elise Kim.


Exclusieve mediapartner


Sanoma Media is voor de zevende keer op rij de exclusieve mediapartner van het internationaal gerespecteerde mode evenement. Gevestigde Nederlandse ontwerpers en nieuw talent tonen er hun allernieuwste collecties. De show van Elise Kim en alle andere shows zijn live te volgen via Styletoday.nl, online mediapartner van Amsterdam Fashion Week.


Connect, Grow & Celebrate


Het vaste motto van Amsterdam Fashion Week is: Connect, Grow & Celebrate. Carlo Wijnands, programmadirecteur van de Amsterdam Fashion Week: Voor startende ontwerpers is het belangrijk om de connectie met de grote spelers in de markt te maken. Door de verbinding met sponsoren en commerciele organisaties kunnen zij groeien. Met Grazia zijn we deze editie tot een keuze gekomen voor Elise Kim, een hard werkende ambitieuze en getalenteerde ontwerpster. Qua stijl past haar collectie in het beeld van Grazia en de samenwerking zal haar bewust maken van haar commerciele groei in PR en uiteindelijk in zichtbaarheid. Dit vieren wij uiteindelijk op donderdag 26 januari tijdens haar show.


Elke maand meer dan een miljoen


Evguenia Trounova, business to business marketeer Fashion bij Sanoma Media: Met onze glossy titels Marie Claire, Grazia, Cosmopolitan, Beau Monde en Nouveau bereiken wij maandelijks ruim 1,1 miljoen fashion addicts. Het online platform Styletoday.nl bereikt daarnaast nog eens 163.000 unieke bezoekers per maand. Wij bieden hiermee een platform voor high-end fashion merken en merken die zich graag willen lieren aan fashion.


Maak kans op gratis kaarten!


Wil je erbij zijn? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en maak kans op twee kaarten voor de show Grazia presents Elise Kim op 26 januari.


Vraag: Hoeveel jaar bestaan Grazia en Styletoday in 2012?

Mail je antwoord uiterlijk dinsdag 24 januari naar

marketingcommunicatie@sanoma.com

. Op 25 januari mailen wij de winnaar.


Voor meer info en het programma van de AFW

:

www.amsterdamfashionweek.nl