29 september 2014

Grootste meidenfeest Tina-dag XL blijft een succes

De 23ste editie van het grootste meidenfeestvan Nederland was dit jaar weer een grandioos succes. De Tina-dag XL werd net als voorgaande jaren gedurende een heel weekend gehouden met voor het eerst een uniek avondoptreden van MainStreet en B-Brave. De 20.000 bezoekers (verspreid over het weekend, inclusief dag- en weekendgasten) kleurden Duinrell knalroze en maakten het gigantische feest compleet.

Zaterdag 27 september gaven Iris en Lucien samen met Tina’s stripheldin Tina het startsein voor het grootste meidenfeest van Nederland. Dit jaar werd attractiepark Duinrell omgetoverd tot een oosterse wereld met sfeervolle paleisjes, sprookjesachtige versieringen en heel veel roze en goud. Het thema dit jaar was 1001 nacht, dus alle meiden kwamen in hun meest roze outfits met een goude randje. En ook dit jaar werden er weer twee meisjes gekroond tot Tina Girl!

Diezelfde dag maakten o.a. Polle, Zomear, Ian Thomas en B-Brave, onder luid gegil hun entree op het grote podium van de Tina-dag XL. Ook op zondag was het een enorm feest met artiesten als Ralf Mackenbach, Monique Smit en Tim Douwsma. NIEUW dit jaar was een uniek avondoptreden van MainStreet en B-Brave op beide dagen. Een spectaculaire afsluiting van de Tina-dag XL voor de allergrootste fans van deze boybands en van Tina. Verder genoten de Tina-meiden van leuke demonstraties, heel veel Meet & Greets, acteurs, schrijvers, striptekenaars, games en spannende attracties. Ook waren er dit jaar weer leuke beauty- en knutselworkshops in Tina Knutselplaza en natuurlijk konden de meiden uitgebreid shoppen.

“Voor meisjes van 7 tot 15 jaar zijn er niet veel evenementen waar ze zelfstandig naartoe kunnen gaan. Dat kan bij de Tina-dag wel, moeder mag mee, maar het hoeft niet. Bovendien is deze doelgroep de leukste die je maar kunt bedenken: als we allemaal zo onbevangen, enthousiast en positief zouden zijn als deze meiden, zou Nederland er een stuk anders uitzien. Hoe? Nou, dat heb je afgelopen weekend in Duinrell kunnen zien…” aldus Joan Lommen – Hoofdredacteur Tina.

Tina Knapperds Special

EXCLUSIEF, TINA Knapperds Special van de makers van Tina. Eén Tina is niet genoeg om alles te vertellen over de leukste jongens ter wereld. En daarom maakte de redactie van Tina een complete, glossy special met de leukste knapperds als MainStreet, B-Brave, One Direction, Cody Simpson en heel veel meer. Een special met exclusieve interviews, quizjes, spelletjes, strips en drie megacoole posters van de leukste knapperds. De special werd vandaag op het podium overhandigd aan elke knapperd van de Tina-dag XL. De Tina Knapperds Special ligt nu in de winkel.

Kijk voor meer informatie op Tinadag.nl en Tina.nl.

Alle artiesten die aanwezig waren op de Tina-dag XL:
Sarah & Julia, Alessandro, Ralf Mackenbach, B-Brave, Aliyah, Monique Smit & Tim Douwsma, MainStreet, Jeronimo, Savanna, Ian Thomas, Femke Meines, Polle, Zomaer en TP4U!