19 maart 2012

Grootste mobiele winkelstraat voor vrouwen

Speciaal voor alle mobiele shopaholics lanceert Fashionchick een handige app. Met de app kun je kleding, schoenen en accessoires shoppen bij meer dan 100 bekende webshops en leuke online boetieks. Zo vind je gemakkelijk alle blouses van Dept, tassen van Fab. en pumps van Supertrash. Met de app kunnen gebruikers het totale online mode aanbod bekijken en is alles direct via de mobiel of tablet te bestellen.

Deel je virtuele kledingkast
Met de kledingkastfunctie bewaar je favoriete producten in je virtuele kledingkast en kom je later op je gemak terug om ze te bestellen. Ook is het een manier om je modesmaak kenbaar te maken aan andere vrouwen in Nederland, elkaar te inspireren en helpen zoeken naar de leukste mode die er online wordt aangeboden. Iets gezien wat echt iets is voor een vriendin? Je kunt je virtuele kledingkast gemakkelijk delen via Facebook, Twitter of email.

Get inspired
Om te inspireren heeft de app fashionnews met daarin de nieuwste webshops, laatste trends, musthaves, mooie merken, exclusieve kortingscodes en winacties. Ook vind je hier kledingadvies over hoe je de laatste trends het beste kunt combineren.

Enorme groei mobiel verkeer
Er zit een enorme groei in het mobiele verkeer op de site van Fashionchick , waaronder de iPad ook wordt meegerekend. Begin 2011 kwam er slechts 5% via mobiel, in de maand oktober was dit verkeer al verdubbeld naar 12%. Nu in 2012 komt er 20% van het totale verkeer via mobiel. Hiervan is 50% via de iPad en 25% via de iPhone. Ellen Snijder, mede-oprichtster Fashionchick: Deze groei bevestigd dat het een goede keuze is om juist nu onze mobiele apps te lanceren.

De apps zijn gratis te downloaden in de iTunes store:
iPad app
iPhone app